Kukkia hiuksissa ja kesä mielessä

2. huhtikuuta 2015Juhlapyhät lähestyvät, mutta täällä on mielessä kesä ja festarit. Tulevana suvena suuntaamme maailman parhaan serkun kanssa musiikin äärelle Provinssiin. Seinäjoki on vanha opiskelukaupunkini, mutta Provinssiin olen eksynyt vain kerran aiemmin. Hyvässä seurassa silloinkin, vuonna 2004. 

Välissä on vierähtänyt vuosikymmen, mutta tälläkin kertaa tiedossa on ikimuistoinen tyttöjenreissu. Reissua on kiva fiilistellä etukäteen, niiden ajatusten lomassa sitä tuntee ihan nuorentuvansa. Siinä kohtaa astuu kuvaan myös ensimmäinen festarikesän hankinta: kukkahiuspanta. 

Kerran festareille mennään, mennään sitten viimeisen päälle (festari)tyylillä. Tilataan vielä varmuuden vuoksi jo etukäteen paljon aurinkoa ja lämpöä festarikansan iloksi.

Hiuspanta Bik Bok

Misorella

4 kommenttia :

 1. Ollaan oltu siellä sitten yhtä aikaa! :) Mä olin joka vuosi 1999-2004, sitten innostuin muista festareista enemmän. Kesää ei ole ilman festareita, vielä 2 vuotta sitten olin kuusilla. :D Ihana panta, hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Mulla kävi toisin päin, ensin festarointia toisaalla ja sitten Provinssiin. Sen jälkeen festarit jäikin moneksi vuodeksi, mutta nyt löytyy taas intoa ja seuraa. Kyllähän se musiikki ja ulkoilmatapahtumat kuuluu kesään olennaisesti. Rentouttavaa pääsiäistä! :)

   Poista
 2. very cute :)

  - www.angelaah91.blogspot.nl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I bought it for the summer festival! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.