Putiikkilöytö: Olkkari ja Kruunukirppu

26. maaliskuuta 2015Vapaapäivinä on ihana seikkailla Helsingin kaduilla ja piipahtaa kivoissa putiikeissa, kun sellaisia osuu reitin varrelle. Sisällä voi inspiroitua, hypistellä tavaroita ja fiilistellä kauniita esille laittoja. Tämän päivän löytö tuli eteen Kruununhaassa, kun seikkailimme siellä ystävän kanssa.

Olkkari ja Kruunukirppu on putiikki, josta yhdistyy kodin sisustus, lasten lelukauppa ja junioreiden merkkivaatteiden second hand shop. Sympaattisessa myymälässä vierähti helposti tovi, jos toinenkin.
Lelukaupan puolella ei ole värejä säästelty ja voin arvata, että tämä osuus kaupasta on monen pienemmän shoppailijan paratiisi. Tavarat ovat sommiteltu kauniisti esille sekä Olkkarin että Kruunukirpun puolella. Melkein tekisi mieli pyöriä ympyrää ja antaa katseen tavoitella aina uudella kierroksella edellisellä rundilla huomaamatta jääneitä ihastuksen kohteita.

No, jätin kuitenkin tekemättä, vaikka mieli olisi tehnyt. Eiköhän se ole jo tarpeeksi huomiota herättävää, että asiakas kykkii kuvailemassa hyllyjen välissä. Luvan kanssa tosin. Seuralainenkin jaksoi kiltisti odottaa, kun allekirjoittanut lumoutui kokemastaan.
Olkkarista voisi löytyä meidänkin kotiin kivoja yksityiskohtia, vaikka olen pyrkinyt minimoimaan esillä olevan tavaran määrää. Olen kuitenkin sitä mieltä, että harkitut yksityiskohdat ovat niitä rakennuspalikoita joista sisustus syntyy.

Ne ovat myös se pallukka iin päällä, joka tekee asunnosta kodin. Mikäli olisin kuvannut putiikkivierailulla kaiken mitä näin, tämä postaus ei loppuisi ikinä. Teitä säästääkseni tarjoilen pienen kurkistuksen Krunikan kivajalkaliikkeen tunnelmaan. Loput voit käydä tsekkaamassa itse. Varoitus, voi aiheuttaa sisustusintoilua!
Putiikin löydät osoitteesta Mariankatu 12, Helsinki.
Olkkari ja Kruunukirppu on avoinna ti-pe klo 10-18 ja la 10-15.
Myymälän Facebook-sivuille pääset tästä. 

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.