Maaliskuun kauneussuosikit

15. maaliskuuta 2015

Tässä kuussa loihditaan valoa kasvoille ja kiinnitetään kampaus hiuslakalla, jossa on asennetta.
Lumene Touch of Radiance -valokynä
  


Lumenen Touch of Radiance -valokynä on ollut luottotuotteeni yli kymmenen vuotta. Siitä on tullut niin itsestään selvä osa meikkipussiani, että olen lähestulkoon unohtanut nostaa sen osaksi kauneussuosikit-postauksia. Kynän ulkoasu on vaihtunut useaan kertaan, mutta sisältö toimii niin kuin lupaa. Olen kokeillut vuosien kuluessa kilpailevia merkkejä eri hintatasoista, mutta tähän olen aina palannut takaisin. Kynä annostelee valovoidetta juuri sopivasti kiertämällä kynän päätä. Voide levitetään siveltimellä ja häivytetään sormin. Itse laitan valokynää meikki- ja peitevoiteen päälle nenän varteen ja nenänpieliin, poskipäiden korkeimpaan kohtaan, kulmien ylle ja alle, silmien sisänurkkaan, huulien amorinkaareen ja leuan kuoppaan. Kynä tuo valoa kasvoille, nostaa katsetta ja loihtii pois väsymyksen merkkejä.


Tigi Bed Head Rockaholic -hiuslakkaOlen aikoinani käyttänyt enemmänkin Tigi-tuotteita shampoista hoitotuotteisiin. Joitakin tuotteita on jäänyt matkan varrella pois, mutta jotkut ovat päässeet mukaan uudemman kerran. Yksi näistä on Tigi Bed Head Rockaholic -hiuslakka. Se antaa juuri sopivasti pitoa ilman tahmaa tai hiusten liimautumista yhteen. Varsinkin talvella hiukset meinaavat olla sähköisen lennokkaita, mutta tämä tuote pitää ne kurissa. Hiuksiin suihkutettu hiuslakka toimii kosteissakin olosuhteissa ja suojaa hiuksia auringon haitallisilta vaikutuksilta. En väitä, ettei tälle olisi tarjolla hyviä kilpasiskoksia toisilta merkeiltä, mutta mielestäni tuote on toiminut hyvin.


Lumene Bright Now Vitamin C heleyttävä BB-voideLumene Bright Now Vitamin C heleyttävä BB-voide on aivan ihana! Lumenen CC-voide on ollut pitkään yksi suosikkini, mutta tämä heleyttävä ja hoitava voide on vielä parempi. Tuote tasoittaa ihon omaa luonnollista sävyä, mutta peittää myös pieniä virheitä. Tykkään erityisesti tuotteen keveydestä, suolautumisesta omaan ihoon, riittoisuudesta ja sen antamasta heleyden tunnusta kasvoilla. Suojakerroin 20 on aina plussaa kasvoilla käytettävissä hoitotuotteissa. BB-voiteesta on olemassa kaksi sävyä light ja medium. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Aikaisemmat kauneussuosikit-postaukset löydät täältä. 

Lisätietoa tuotteista:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.