Juoksemassa tärkeän asian puolesta

14. helmikuuta 2015Olin eilen juoksemassa kaverin kanssa Olympiastadionin ympäristössä 10 kilometrin lenkin Winter Run Helsinki hyväntekeväisyysjuoksutapahtumassa. Winter Run Helsingin tuotosta puolet ohjataan Team Elina Jouhkin #PinkWheels-syöpäkeräykseen. Juoksutapahtuman tarkoituksena on kerätä rahaa Syöpäsäätiölle ja tuoda huomiota SPR:n kantasolurekisterille. Lisätietoa keräyksestä löydät täältä ja SPR:n kantasolurekisteristä täältä.

Lähdimme seuralaiseni kanssa reitille iloisin mielin leudossa talvisäässä, vaikka ilmassa olikin hieman sadetta. Juoksukenkiin kiinnitettävät nastat pitivät naiset tiellä moitteettomasti ja olivat ehdottomasti hyvä sijoitus oman turvallisuuden kannalta. Reitin varrella oli varsin jäisiä osuuksia ja erityisesti mäet olisivat olleet haasteellisia ilman kunnon pitoa. Kuukauden juoksutreenien jälkeen kymppi taittui omalta osaltani aikaan 1:1:55, mihin on syytä olla tyytyväinen.

Taisin vannoa viime syksyn rapakunnossa vedetyn puolikkaan jälkeen, että en enää juokse yhdessäkään juoksutapahtumassa. Saattoi olla niinkin, että juoksu jäi koko loppu syksyn ajaksi unholaan. Kummasti se into löytyi, kun tammikuussa sain odottamatonta treeniseuraa lähempää kuin osasin odottaakaan. Ei tarvinnut kahta kertaa sen jälkeen miettiä lähdenkö mukaan juoksutapahtumaan, kun eräs toinen kaveri ehdotti osallistumista. Erityisen ihanaa onkin, että juoksun ilo on löytynyt tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös talvikuukausina.

Misorella

4 kommenttia :

 1. Hyvä te! Ja ihanaa ystävänpäivän iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! <3

   Poista
 2. Hieno suoritus - ja hyvän asian puolesta!
  Oikein hyvää ystävänpäivän iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli mukava osallistua. Iloa alkavaan viikkoosi! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.