Ioanna Kourbela - Exclusive SS15

21. helmikuuta 2015Täällä fiilistellään kesää turkoosin meren, auringon ja raikkaiden värien äärellä! Kuvien kautta tosin. Mikä sen parempaa kuin mielikuvamatkailla, kun ulkona on harmaata, kylmä ja tuulee vähemmän lempeästi. Ioanna Kourbelan Exclusive SS15 -mallisto vie Kreikan rannoille johdattaen ajatukset tulevan suven pukeutumiseen.
Poimin laajasta Memoria-mallistosta omat suosikkini fiilistelyn lomassa. Varoituksen sana: näistä kuvista tulee valtava lomankaipuu ja ikävä kesäkuukausien lämpöä. Sivuoireena voi ilmetä mielihaluja, sillä ainakin omassa mielessäni vilisee ajatuksia siitä, mitä oma vaatekaappi kaipaisi ensi kesäksi.
Minuun vetosivat malliston klassiset mekot, harsomaiset neuleet ja hieman yllättäen räikeät värit joiden vastapainona nähdään puhtaan valkoista ja mustaa. Kuten ennenkin, suunnittelijan kädenjäljessä vetoavat selkeät linjat ja vaatteiden ilmavuus. Mallisto on mielestäni raikas, naisellinen ja huolettoman rento. Lisäksi Kourbelan SS15-malliston kuvat ovat erittäin kauniita. Tällä kertaa en malttanut olla ottamatta mukaan muutamaa kuvaa, joissa esitellään myös miesten kevätkesämallistoa.
Kyllähän te tiedätte rakkauteni mekkoihin! Alla oleva valkoinen maximekko mustilla yksityiskohdilla oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kun sain malliston kuvat käsiini, tämän kohdalla pääsi suustani "ei voi olla totta", niin, että kanssa-asukkikin ihmetteli mitä sitä taas ihastellaan. Eihän tähän muuta voi sanoa kuin olen yhä syvemmin ihastunut Kourbelan vaatteisiin. Enpä olisi pari vuotta sitten uskonut, että kreikkalaisesta muotibrändistä tulisi yksi suosikkimerkeistäni.
Postauksen kuvat: Ioanna Kourbelan pressikuvat.  
Edelliset mallistoesittelyt löydät blogistani: AW14
 Omia asukuviani Kourbelan vaatteista ja asusteista löydät blogistani: x, x, x, x, x.

Misorella

2 kommenttia :

  1. Hyvältä näyttää, ja ahh niin kesäiseltä :D Miten kiva että kohta on jo maaliskuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Äkkiä on alkuvuosi mennyt. Kohta meillä on jo kevät! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.