Helmikuun kauneussuosikit

7. helmikuuta 2015

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.Tässä kuussa kosteutetaan huulia, hellitään silmänympärysihoa ja kuoritaan iho silkinpehmeäksi.
 Hurraw! -huulirasvat*

En olisi uskonut tätä päivää tulevan, että liputan jonkin tietyn huulirasvamerkin puolesta! Hurraw! -huulirasvoja on kehuttu blogeissa ja lehdissä ylistävästi. Olen kuullut hyviä käyttökokemuksia myös omien tuttujeni suusta. En siis malttanut olla kokeilematta!

Enpä arvannut, että se olisi menoa ja ihastuisin raakoihin huulirasvoihin. Luit oikein, raakoihin! Hurraw! -huulirasvat on valmistettu luonnon raaka-aineista, joita ei ole kuumennettu yli 47 asteen. Kyseessä on huulirasvatuoteperhe, jonka jäsenet ovat vegaanisia, soijattomia, gluteenittomia ja niitä ei ole testattu eläimillä.

Huulirasvojen useimmat maut tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä ja muut maut on valmistettu uuttamalla tai tislaamalla 100  % luonnon raaka-aineista. Makuvaihtoehtoja on yli parikymmentä, joten valinnanvaraa löytyy. Minulla on ollut testissä maut vihreä tee ja manteli.

Mantelihuulivoide on perusraaka-aine kaikissa huulivuoteissa. Vihreä tee -huulivoide eroaa muusta makuvalikoimasta sillä, että siinä on hampunsiemenistä kylmäpuristettua luomuöljyä. Näistä huulirasvoista on tullut osa iltarutiiniani, koska olen ottanut tavaksi kosteuttaa huulia erityisesti öisin. Päivisin, kun on huulipunien vuoro.
V10 Plus LX-silmänympärysvoide*

Minulla on ollut lapsesta saakka tummat silmänaluset ja taipumus turvotukseen silmien alla. Ajoittain huonosti nukutut yöt ovat omiaan lisäämään tätä efektiä. Olen käynyt läpi useita silmänympärysvoiteita.

Nyt tuntuu siltä, että olen löytänyt sellaisen, joka todella auttaa ongelmaani. Japanilaisen apteekkikosmetiikkasarjan V10Plus LX-silmänympärysvoide lupaa valoa ja vahvuutta silmänympärysalueelle. Se tarkoittaa tummien silmänalusten häivytystä, ihon kiinteytystä ja heleytystä. Moni tuote on vastannut siihen tarpeeseen, että silmänympärysihoni on tuntunut kosteutetulta.

Tämä tuote näyttää kuitenkin laskevan silmänalusten turvotusta huomattavasti. Mikä on tietysti huippujuttu! Silmänalusten tummuutta tuote ei ole kadottanut täysin, mutta sitä varten on onneksi olemassa meikkikikkoja. Testijaksoa on nyt takana kolme kuukautta ja olen kovin viehtynyt tähän tuotteeseen. Se, mikä mietityttää, on voiteen reilu viidenkympin hinta. Mikäli haluat panostaa silmänympärysvoiteeseen, suosittelen kokeilemaan.
Garnier Body Oil Beauty Oil -vartalonkuorintavoide

Miltä kuulostaa kuorintavoide, joka sisältää argaani-, macadamia-, manteli- ja ruusuöljyä? Minuta se kuulosti varsin houkuttelevalta. Garnier Body Oil Beauty Oil -vartalonkuorintavoide on tarkoitettu elottoman oloiselle ja kuivalle iholle. Näin talviaikaan ei tarvitse kahdesti kysyä oliko tuotteelle tarvetta.

Kuorintavoiteen rakeet ovat cupuacu-siemeniä. Cupuacu on muuten sukua kaakaopuulle. Kuorintarakeet ovat sen verran karheita, että tuotetta ei suositella kasvojen herkälle iholle. Kuorinta poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa vartalosta ja tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen.

Plussaa on se, että tuote huuhtoutuu suihkussa helposti pois iholta. Öljypohjaisen voiteen tuoksu on itämainen ja kuorinta jättää häivähdyksen hajusteesta myös suihkunraikkaalle iholle. Mikäli et suosi hajusteita, tämä ei kenties ole sinun juttusi.

*merkatut tuotteet saatu blogin kautta testiin.

Aikaisemmat kauneussuosikit-postaukset löydät täältä.

Lisätietoa tuotteista:

8 kommenttia :

 1. Täällä suosikki Hurrawilta on Earl Grey! :)

  VastaaPoista
 2. Hip Hurraw, rakastunut niihin myöskin ja lauantaina testasin eli nuuhkin kaikki tuoksut Sokoksella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Toivottavasti löytyi suosikkeja! :D

   Poista
 3. Suklaan ystävänä suklaa hurraw parasta.

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen ihan hurahtanut Hurraw!-huulirasvoihin - ne ovat kyllä aivan ihania ja niihin jää pahasti koukkuun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :D Ihan mahti tuotelöytö. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.