Talvipäivän ilo

14. tammikuuta 2015Tieni vei eilen illalla pitkästä aikaa Lahteen. Täällä mieltäni ovat ilahduttaneet vapaapäivän ohella ystävien kohtaaminen. Olen kaivannut sielunsiskojani, joiden seurasta sain nauttia tänään, enemmän kuin edes tajusinkaan. Olemme parantaneet ajatuksen tasolla maailmaa myös äidin kanssa ja täytyy sanoa, että on ollut ikävä häntäkin.

Tapasin lisäksi pientä kummityttöäni, joka saa aina jotakin läikähtämään sydämessä. Pieni neiti Tyylitaituri tsekkasi tällä kertaa kummitädin huulipunan sävyn olevan kohdillaan. Vaikka en olekaan talvi-ihminen, yön aikana satanut lisälumi teki kotikulmista talven satumaan.

Yksi lämmittävä tekijä oli uusi talvitakki, jossa ei tarvitse palella pakkasillakaan. Viime aikoina hymy on ollut arjen kiireissä hukassa, mutta jotenkin kummasti se löysi paikkansa vierailuni aikana.

Untuvatakki Esprit

Misorella

5 kommenttia :

 1. Ei oo totta, katopas mun postausta tänään. Sama takki? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt luin tekstin, sullakin siis uusi. Mä ostin sunnuntaina Sellon alesta. :)

   Poista
 2. Ei oo totta! Sama takki, eri väri. :D Sulla on hyvä maku! ;) Oma lähti mukaan viime viikon perjantaina Sokokselta. Tää oli se, takki joka löytyi talvitakin metsästysreissulta! :D Ja mä ajattelin nolona, kun näin sun Face profiilikuvan, että onpas samanlainen kuva, kun hymyiltiin huppu päässä. Piti vaihtaa kuva! Enpä arvannut, että näitä yhtäläisyyksiä oli näinkin paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Samaa takkia ihailin jo Katjan instakuvassa ja nyt se on täällä myös. Ihana yhteensattuma ja ihana takki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Takit paljastuivat hieman eri sävyisiksi ja mittaisiksi, mutta muuten oli kyllä kyseessä sama merkki. Hyvä takki, ei voi muuta todeta! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.