Vuoden 2014 muistoja

31. joulukuuta 2014Vuosi 2014 on ollut täynnä uusia suuntaviivoja, hienoja hetkiä, rakkaita ihmisiä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kaikkia hyviä juttuja ei ole edes taltioitu kuviin ja otetuista otoksistakin vain muutama koristaa tätä postausta.
Valitut tunnelmapalat muistuttavat kuitenkin, että vuosi on ollut loppujen lopuksi hieno. Suurimpia muutoksia ovat olleet koulunaloitus ja yhteen muutto kanssa-asukin kanssa. Ne ovat olleet tärkeitä kantavia voimia arjessa. Läsnä on ollut paljon iloa, siitäkin huolimatta, että myös huolet ovat varjostaneet kulunutta vuotta.

Itsensä löytäminen ja oman paikkansa etsiminen ei ole aina kukkakedolla tanssimista. Uuden vuoden kynnyksellä herää kuitenkin vahva toivo vielä paremmasta tulevasta vuodesta ja muutostoiveista arjen aherrukseen.

Päällimmäisenä on myös toive siitä, että vuosi 2015 toisi enemmän läsnäoloa niin lähipiirin ihmisille kuin omille unelmille ja niiden toteutumiselle. Mausteeksi vielä hyvää terveyttä, onnea ja itsestä ja muista huolta pitämistä niin vuodesta tulee varmasti ikimuistoinen.

Hyvää uutta vuotta myös teille, 
tuokoon se iloa, suotuisia tuulia ja onnistumisen hetkiä!
Kiitos siitä, että olette siellä!

Misorella

2 kommenttia :

  1. Ihania fiiliksiä ja ihana ihana toi lenkkikuva missä sulla on luurit päässä! Oikein hyvää uutta vuotta sinulle! Kivaa kun tutustuttiin tänä vuonna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän mielen paloja. :) On ollut mukava tutustua sinuunkin, tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen. <3

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.