Smoothie Twister

6. joulukuuta 2014Joulu tuli jo! Entinen, monta vuotta vanha blenderi, on vedellyt viimeisiään ja kiukutellut yrittäessään selvitä erilaisista smoothie-aineksista. Eiliseltä kauppareissulta mukaan lähti joululahja, kai kanssa-asukki sai tarpeekseen haavepuheista ja päätti toteuttaa ne jo ennen aattoa. Tänään välipalaksi nautittiin Marjahedelmä smoothieta, jossa oli nesteenä kookosvettä.
Uusi OBH Nordican Smoothie Twister toimii kuin unelma, olen myös innoissani muovisista sekoituspulloista, joissa juoman voi halutessaan ottaa evääksi mukaan. Olin aivan haltioissani siitä miten jäiset marjat ja muut aineosat hurahtivat hetkessä tasaiseksi juomaksi. Laitoin ensin pullon pohjalle nesteet ja sen päälle muut ainekset. Lopuksi kiersin teräkorkin kiinni pulloon ja asetin koko komeuden kiinni telakkaan.
.Blendaus tapahtuu joko painamalla pulloa alaspäin tai kääntämällä sitä nuolen mukaisesti telakassa. Käsittämättömän helppoa! Valmiin juoman voi juoda suoraan nokkapullosta tai nauttia perinteisesti lasista. Mukana tulee kaksi pulloa ja niiden juomakorkit.

Vanhaan tehosekoittimeen nähden plussaa on myös se, että terän saa putsattua todella helposti, kun se ei ole kiinni esimerkiksi lasikannun pohjalla. Arki helpottuu kummasti, kun asiat toimivat niin kuin niiden pitää!
Marjahedelmä smoothie kahdelle

Avokado
Vihreä omena
Mangokuutioita (pakaste)
Mansikoita (pakaste)
6 dl valmista kookosvettä:
(6 dl vettä ja 3 rkl Coco hydro sport -jauhetta)
Sekoita blenderillä ja nauti viileästä pehmeydestä.

Hyvää itsenäisyyspäivää!
Nyt kurkataan Linnan juhliin ja kippistetään kuohuvaa Suomelle!

Misorella

2 kommenttia :

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.