Jumpsuit juhlakauden luottovaatteena

14. joulukuuta 2014Lauantai toi tullessaan kaksi juhlan aihetta: kummitätini 85-vuotissyntymäpäivät ja serkusten jouluisissa tunnelmissa vietetyt illanistujaiset. Päivän juhlallisuuksiin kokoontui lähes koko suku ja oli kiva nähdä pikkuserkkuja joita en ollut tavannut moniin vuosiin.

Toivon, että minäkin olisin vielä kummitätini iässä vastaanottamassa vieraita ryhti suorana, korkokengät jalassa ja punaa huulilla. Toisilla tyyli säilyy, vaikka vuodet lisääntyvät ja ikä painaa. 

Viime talvena hankittu jumpsuit on edelleen löytö, joka on pelastanut monilta juhlapukeutumisen asukriiseiltä, niin myös tänä viikonloppuna. Niistähän se tyyli syntyy, luottovaatteista, joissa on rento olla, mutta joissa on sitä jotain erityistä.
Nilkkurit Gabor
Jumpsuit ja bleiseri vanhat
Laukku ja vyö second hand

Misorella

10 kommenttia :

 1. Vau mitkä tatskat. Vau mikä vyö ja vau mikä nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vyö on varsinainen aarrelöytö kirppikseltä. En meinannut uskoa onneani, kun se osui tielleni pari vuotta sitten. Iloa alkavaan viikkoon! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykkään niistä itsekin niin kovasti. Yläselän tatskaprojekti oli kolmekymppislahja, jonka muistan aina. ;)

   Poista
 3. Henkii jotenkin ihanasti YSL:ia ! Ja nuo vyön detaljit ovat upeat, talven juhlakauteen hienosti istuva asukokonaisuus.
  t: Serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asukokonaisuus, jossa on hyvä olla, mutta se on silti näyttävä! Kiitos rakas viimeisestä! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Tyylikästä ja huoletonta samaan aikaan. :)

   Poista
 5. Kaunis kokonaisuus ja upea tuo selän tatuointi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hassua miten viime vuonna mietin, että lähdenkö edes sovittamaan jumpsuittia. Uskaltauduin kuitenkin ja yllätyin positiivisesti. Tatuointi on myös rakas! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.