Joulukuun kauneussuosikit

5. joulukuuta 2014

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.
En tiedä teistä, mutta ainakin meidän kodin kaappeihin kertyy erilaisia kosmetiikka-, kauneuden- ja hiustenhoitotuotteita. Osan olen hankkinut itse ja osan saanut testiin blogini kautta. Jostain syystä koen välillä hieman vaivaannuttavana kirjoittaa tuotepostauksia, vaikka periaatteeni onkin, että kirjoitan vain niistä tuotteista joiden koen aidosti ja rehellisesti ansaitsevan huomionosoituksen.

Hehkutan käyttökokemuksista joidenkin tuotteiden osalta siksi koska haluan laittaa hyvän sanan kiertämään. Jokainen nainen tietää, että purkkien, pullojen ja tuubien valikoimasta löytyy valinnanvaraa loputtomiin. Poimin usein itse blogeista suosituksia ja kokeilen mielelläni sellaisia tuotteita joita ihan tavalliset naiset ovat kirjoituksissaan nostaneet esille.

Ajattelin jatkossa koota kosmetiikka, kauneuden- ja hiustenhoidon löytöni kuukausipostauksiin. Niissä esittelen vähintään kuukauden testissä hyviksi, toimiviksi ja mieluisiksi osoittautuneita tuotteita. Toki täytyy muistaa, että se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä toimi toisella, mutta ainakin itse tykkään lukea muiden käyttökokemuksista. Toivonkin, että saatte näistä koonneista vinkkejä ja löydätte kenties myös jotain omaan tarpeeseen. Tästä se lähtee: joulukuun suosikit!


Avon Ideal Flawless -puuterimeikkivoide* ja -peiteväri*
Lumene Miracle Blush Sorber -poskipuna

Avonin kasvomeikkejä kokeilin mielenkiinnolla, sillä merkki oli minulle täysin uusi tuttavuus. Olen käyttänyt tuotteita kuukauden päivät ja kokenut virkistävänä vaihteluna Ideal Flawless -puuterimeikkivoiteen joka peittää ihon pienet virheet ja antaa mattapinnan kasvoille. Meikin viimeistelyyn olen käyttänyt Ideal Flawless-peiteväriä, joka peittää aika kivasti satunnaiset näpyt ja tummat silmänaluset.

Meikkipohjan kaveriksi otin käyttöön Lumenen voidemaisen poskipunan (Ruusut hehkuvat/2), joka on ihanan helposti levittyvää. Punan voi sipaista suoraan hylsystä kasvoille ja häivyttää sormenpäillä. Koostumus on kevyt, mutta siinä on juuri sopivasti pigmenttiä ainakin omaan makuuni.

Mieleni on tehnyt jo pitkään kokeilla kyseistä poskipunaa ja täytyy sanoa, että tuote ei tuottanut pettymystä, päinvastoin se osoittautui paljon paremmaksi helppoudessaan ja toimivuudessaan kuin uskalsin edes odottaa.
Vitality's Intensive Aqua -hiustenhoitosarja*

"Lupaan, että luonnostaan taipuisat hiuksesi kihartuvat tätä tuotesarjaa käyttämällä.", niin lupasi I love me -messuilla Vitality's-hiustenhoitotuotteiden esittelijä. Myönnetään suhtauduin hyvin skeptisesti kuulemaani, mutta uskottavuutta lisäsi MicroCAMERA:lla tehty hiuspohjan diagnoosi.

Laite toimii niin, että se lähettää suoraa kuvaa päänahasta ja hiuksista kuvamonitorille. Minulta tiedusteltiin, että tuntuuko päänahkani kuivalta, mutta en oikein osannut vastata tiedusteluun.Oman päänahan kuivuus suhteessa puhtaaseen ja terveeseen ihoon nähden oli kieltämättä aika pysäyttävä.

Kerroin skannaajalle, että hiukseni kihartuvat luonnostaan kesän kosteudessa, mutta syystalven kuiva huoneilma ja kylmyys latistavat hiukset. Sain Trico ay:lta matkaani mukaan neljän vaiheen hoitosuunnitelman täsmäiskuna päänahan kuivuudelle ja puhdistukselle.

Visiitin jälkeen aloin omaksi yllätyksekseni kiinnittämään huomioon siihen kuinka usein raavin päätäni päivän mittaan ja miten päänahka tuntui siltä kuin siinä olisi kerros kuollutta solukkoa. Rutiini toistui häkellyttävän usein, mutta jostain syystä en ollut kiinnittänyt siihen huomiota tai pitänyt sitä outona.
Hiustenhoitopaketistani löytyi kahdesti viikossa käytettävä Specialist -syväpuhdistusaine ja Balance -hiuspohjan tasapainottaja. Ensimmäinen puhdistaa hiuspohjaa viiden minuutin ajan ennen hiustenpesua ja jälkimmäinen ylläpitää hiuspohjan tasapainoa pesukäsittelyn jälkeen. Shampooksi sain kosteuttavan ja hellävaraisesti puhdistavan Idra-shampoon ja hiuksiin suihkutettavan ja jätettävän Idra-hoitoaineen.

Viikon pesukerroiksi suositeltiin 3-4 kertaa ja tässä kohtaa täytyy tunnustaa, että pesin hiukset aiemmin päivittäin, sillä ne ovat rasvoittuneet niin nopeasti. Mitä poikkeuksellista nämä tuotteet ovat saaneet aikaan? Ensinnäkin näkyvin muutos on hiusten kihartuminen. Seuraavina päivinä ne tosin tarvitsevat hieman lisää kosteuttavaa hoitoainetta pysyäkseen siinä tilassa.

Parasta on, että kutreja ei tarvitse kuin pari kertaa rutistaa hoitotuotteiden laiton jälkeen ja antaa niiden kuivua vapaasti. Lopputulos on nähtävissä alla olevasta kuvasta. Toiseksi kiusallinen päänraapimisen tarve katosi jo viikossa tuotteiden korkkauksesta. Tuntui jopa hassulta, että kiinnitin huomiota siihen miten hyvältä päänahassa tuntui entisen raapimisrutiinin sijaan.

Tuntuvin muutos on ollut kuitenkin se miten pehmeältä ja tasaiselta päänahka tuntuu ja miten hiustenpesuväli on pidentynyt entisestä suosituksia vastaavaksi. En voi muuta sanoa, kuin wau! Vastaavaa en ole ennen kokenut, vaikka monta ihanaa hoitosarjaa olenkin kokeillut ja hyväksi todennut.*merkatut tuotteet saatu blogin kautta testiin.

Lisätietoa tuotteista löydät:
Avon/Ideal Flawles -meikit*
Lumene/Miracle Blush Sorber -poskipuna

Misorella

2 kommenttia :

  1. Mä ihastuin Intensive shampooseen se oli musta niin vau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun vinkkasit hyvästä shampoosta! Olen niin tykästynyt näihin. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.