BagInBag - käsilaukku järjestykseen

8. joulukuuta 2014

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.Käsi ylös, kellä muulla on vaikeuksia löytää etsimäänsä käsilaukusta? Avaimet ovat numero  yksi katoamistempputilastoissa ja hyvänä kakkosena tulee rahapussi jonka musta väri mustassa laukunsisuksessa toimii loistavana maastoutumisvärinä. 

Kolmannelle sijalle yltävät meikit, nenäliinat ja muu tarpeellinen mitä naisen laukku sisäänsä kätkee. Yhteenvetona: varmaa on se, että mikään ei löydy sieltä minne sen lähtiessään on asettanut. Tähän tuli kuitenkin viime viikolla muutos, kun sain ongelmaa ratkaisemaan Insjön avainrenkaan* ja BagInBag-laukunjärjestelijän*.

Insjö-nimellä viitataan pohjoismaisten kielten sanoihin sisävesi ja järvi. Minun sinikankainen ja lohenpunaisen vuoren sisälleen kätkevä BagInBag-sisälaukkuni on nimeltään Saimaa Tuuli Cotton. Laukun sisäosat ovat helposti puhdistettavaa nailonia ja yksityiskohdat aitoa nahkaa. Nahkayksityiskohtia löytyy myös avainrenkaasta, jonka avulla voi kiinnittää avaimet kätevällä pikalukolla joko BagInBagin sisä- tai -ulkotaskun renkaaseen. 

Enää avaimeni eivät ole jatkuvasti etsintäkuulutettuina ja niiden irrotus avainlenkistä onnistuu helposti yhdellä kädellä. Lisäksi rahapussi ja kalenteri löytyvät ensisilmäyksellä sisälaukusta ja huulipunan tavoittaa sille varatulta paikaltaan. Tämä kekseliäs laukun koordinoija on taas yksi asia mikä tekee arjesta vähän helpompaa!
 Mikä sisälaukussa on niin hienoa? Sen taskuihin ja lokerikoihin saa kätevästi sijoiteltua kaikki pikkutavarat. Ne ovat näkösällä, mutta silti tukevasti paikallaan aina, kun niitä tarvitsee. Laukkua vaihtaessa ei tarvitse kuin siirtää BagInBag laukusta toiseen. Silloin ei myöskään tarvitse huolehtia, että joku unohtuisi toiseen laukkuun. 

Laukkujärjestelijässä on myös vetoketju, josta on apua mm. sellaisten laukkujen kanssa, jotka ovat avomallisia. Olen testaillut järjestelmää kuvissakin näkyvässä punaisessa kompaktimmassa mallissa ja hieman isommassa mustassa laukussa. Sisälaukku on toiminut hyvin kummassakin vaihtoehdossa. Insjö kannattaakin sijoittaa hieman itseään isompaan kassiin, jolloin sen käyttömukavuus pääsee oikeuksiinsa. 
Saimaa Tuuli Cotton -laukkujärjestelijän mitat ovat: 
korkeus: 170 mm, pituus: 270 mm, leveys: 100 mm.
Värivaihtoehtoja löytyy myös mm. keltaisen, punaisen, harmaan ja mustan värimaailmasta.  
Lisäksi saatavilla on pienempikokoisia Inari-laukkujärjestäjiä ja erilaisia avainrenkaita.
Insjö-tuotteisiin voit tutustua täällä.

*BagInBag ja avainrengas saatu blogin kautta. 

Misorella

2 kommenttia :

 1. Must have!! Noobeli tämän keksijälle! Mulla insjön virkaa toimittaa Marimekon iänkaikkinen olkalaukkupussukka (unikkoa, totta kai), jota siirrän laukusta laukkuun. Vika vaan on siinä, että siinä ei ole lokeroita, vaan"pussukka pussukassa", jolloin edelleen joutuu haeskelemaan pikkutavaroitaan pussukan pohjalta.
  Parhain keksintö naisille, sitten sukkahousujen!!
  t: Serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin nerokas ratkaisu ja tuo kummasti helpotusta arkeen (lue ei turhautumista tavaroita etsiessä). Melkein tuli sellainen olo, että miten olen ennen voinut elää ilman tätä. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.