Ruusuja Instant reishi -pikajuomajauheelle

17. marraskuuta 2014
Muistatteko, kun vierailin lokakuun puolella PUR luontaistuotekaupassa etsiessäni helpotusta stressin hallintaan ja kadonneen unen löytymiseen? Nyt on kulunut reilu kolme viikkoa ja Instant reishi -pikajuomajauheen turkoosi laatikko on tyhjä. Kerroin jo lokakuun postauksessa, että olin nukkunut ensimmäiset kaksi yötä varsin hyvin testijakson alettua. Hyvä uutinen on se, että sama linja on jatkunut seuraavien viikkojen aikana. Ellei yhtä poikkeusyötä lasketa, olen nukkunut yöni hyvin ja heräämättä kertaakaan. En tiedä onko se tämä pimeys ja marraskuu, mutta tuntuu, että mikään unen määrä maailmassa ei riitä tällä hetkellä. Siitä huolimatta nukuttujen öiden voimin jaksaa kuitenkin paremmin arjen koettelemukset kuin silloin, kun tuijotin unien sijasta kattoa. 


Testailin kolmen viikon aikana eri vuorokaudenaikoja jolloin join juoman ja parhaiten se tuntui toimivan ennen nukkumaanmenoa. Huomasin kuitenkin, että päivällä nautittuna juoma rentoutti sopivasti viemättä tehokkuutta toiminnasta ja pudotti silti hartiat korvista oikeille paikoilleen. 


Reishi-sienestä tupla-uutetun ja lakritsinjuurella, tähtianismintulla ja stevialla maustetun juomajauheen maku ei ole välttämättä kaikista ihanin, mutta vaikutus korvaa sen moninkertaisesti. Itse olen tykännyt juoda pikajuomajauheen kuuman veden seassa teen tavoin. Jauhetta voi sekoittaa myös kylmään veteen tai vaikka smoothien ja jogurtin sekaan.

Mikä on Instant reishin vaikutus konkreettisesti? Tuoteselosteessa jauheen luvataan tasapainottavan ja rauhoittavan hormonitoimintaa, parantavan unenlaatua ja olevan luonnon oma lääke stressiä vastaan. 


Hormonitoimintaan en osaa kolmen viikon jälkeen ottaa kantaa, mutta muut vaikutukset ovat olleet selkeästi nähtävissä. Enpä arvannut lokakuussa, että apu stressin hallintaan ja unettomuuteen voisi löytyä reishi-sienistä. Olen sen verran vakuuttunut pikajuomajauheen tehosta, että aion jatkaa samalla linjalla ja korkata uuden paketin. Minulla tämä toimi paremmin kuin ikinä uskalsin toivoakaan. Tutkailin muuten Four Sigma Foods:in sivuja ja heillä on muitakin mielenkiintoisia ja tutustumisen arvoisia hyvinvointiin liittyviä pikajuomajauheita valikoimassa.


Four Sigma Foods:in pikajuomajauheisiin pääset tutustumaan tästä. 

Misorella

4 kommenttia :

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta, stressiä voisi mielellään hillitä täälläkin suunnalla. PItänee tutustua ajan kanssa... vielä kun ei ottaisi stressiä siitä, että tutustuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhankin tuttu tunne ja tässä kohtaa ei tiedä pitäisikö nauraa vai itkeä. Eihän tämä varsinaisia stressinaiheuttajia omasta elämästä poista, niiden suhteen täytyy tehdä muita toimenpiteitä. Koin kuitenkin juoman rauhoittavan kiireen keskellä, joten ei siitä haittaakaan ole. :) Tsemppiä sinnekin! <3

   Poista
 2. Minä käytin tuota Reishi jauhetta alkuvuodesta kun olin ohjatulla Detox-ruokavaliollani. Mulle oli säädetty hyvin kellontarkka ruokavalio ja Reishiä otettiin siinä aamuisin klo 9.00. Parhaimman tehon sain siitä itse kun sekoitin sen kuumaan veteen ja siinä sen makukin oli ihan ok. Alkuun tuntui jännästi verenkierrossa sellainen lämmin virtaus päästä varpaisiin, kun se pisti veren kiertämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista kuulla! Rupesin oikein miettimään, että olenko kokenut samaa itse. Kävin juuri ostamassa pakerin nro 2, joten täytyypä tarkkailla itseään tältä osin. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.