Punaista pikkujoulukauteen

10. marraskuuta 2014On jännä huomata, miten historia toistaa itseään myös meikkirintamalla. Aloitin aikoinaan meikkaamisen Lumene-tuotteilla ja nyt olen lähes huomaamattani viimeisen vuoden aikana valinnut uusia meikkejä vanhalta tutulta merkiltä.

Valikoimasta on löytynyt uusia suosikkeja niin kynsilakoista, kulmatuotteista kuin luomiväreistä. Tällä kertaa hankin meikkilaatikkooni kaksi uutta huulipunaa, jotka näyttävät hylsyssä erehdyttävän paljon toistensa sävyisiltä, mutta joiden selkeän värieron huomaa huulilla. Huulipunat hankin kahta eri käyttötarkoitusta varten.
Tulinen ruska -puna kotiutui pikkujoulukautta silmällä pitäen ja Hymyhuulet-sävy valikoitui sen perusteella, että se on sopivan neutraali töihin. Intensiivisempi punasävy oli helppo valinta, sillä halusin jotain räiskyvän eloisaa pimeään syystalveen.

Toisen sävyn kanssa arvoin pitkään, sillä valinnan varaa oli niin Lumenen eri huulipunissa kuin sävyissä. Hyödynsin kerrankin paikalla olleen konsulentin apua ja hän auttoi valitsemaan omaan värimaailmaani sopivan arkihuulipunan.

Olen viikon verran käyttänyt näitä ahkerasti ja tykännyt huulilla kevyen tuntuisista huulimeikeistä. Myönnetään nyt kuitenkin, että kyllähän tuo Tulinen ruska -sävy on päässyt ulkoilemaan ensimmäisten pikkujoulujen lisäksi myös ihan päiväaikaan, sillä joskus arkikin tarvitsee väripiristystä.
Onko sinulla yhteistä historiaa Lumene-meikkien kanssa?
Mitkä ovat sinun suosikkejasi?
Entä mitä sanot näistä kahdesta huulipunasävystä?

Misorella

6 kommenttia :

 1. Mä just tein postausta missä kehuin sun huulipunaa! :D Lumenen meikit ovat olleet käytössä vuodesta 1996, varsinkin meikkipuuteri. Huulipunaa en pysty käyttämään, pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hih! Kiitos! Täytyy joskus kokeilla tuota meikkipuuteria. :)

   Poista
 2. Kauniita, ihania värejä. Lumenea käytin koko lukion, nykyisin putsarit ovat sieltä, osa rasvoista ja huulipunista yli puolet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat minustakin. Lumene on tullut siis sielläkin tutuksi. :)

   Poista
 3. Mä käytin ennen Lumenea, mutta nykyään tulee käytettyä muita valmistajia. Johtunee varmaan mun maahantuoja yhteyskumppaneista ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.