Pako arjesta

24. marraskuuta 2014Joskus tulee se hetki, että täytyy ottaa tilaa itselleen, luopua hetkeksi loputtomasta tehtävälistasta ja kuunnella omaa oloaan ja vointiaan. Viime päivät olen viettänyt työn ohessa tällä teemalla nukkuen päiväunia, syöden hyvää ruokaa, lukemalla lehtiä, katselemalla tv-sarjoja ja vain olemalla tekemättä mitään.
Arjen stressipyöritys, kun ehti kiihtyä ennen pysähtymistä niin kovaksi, että muutama päivä tekemättä mitään suunnitelmallista tuntui jopa viikon hermolomalta. Aluksi tuntui yllättävän vaikealta luopua asioista, joihin olisi pitänyt tarttua.

Se kuuluisa "pitäisi jotain muuta" kaikui takaraivossa syyttävänä, kun pötkötin sängyllä arjen kiireessä lukematta jääneiden aikakausilehtien keskellä. Parin päivän jälkeen aloin jo nauttia eheyttävästä ja rennosta olosta, jopa niin paljon, että teki pientä vaikeutta palata takaisin kodin ulkopuolisen elämän pariin.

Alkaneella viikolla on kuitenkin tiedossa kivoja juttuja, joten siinä on kimmoketta ryhdistäytyä levon jälkeen taas arkeen. Jotenkin kummasti sitä on taas voimia kohdata uuden viikon haasteet. Se mitä haluan sinulle sanoa, on se, että joskus on hyvä olla tekemättä yhtään mitään, ihan luvan kanssa. Mitä vaikeammalta siihen ryhtyminen tuntuu, sitä enemmän sen tarpeessa olet, usko pois!

Neuletunika ystävän neuloma
Legginsit Riivari
Korkkarit DinSko
Hattu H&M

Misorella

4 kommenttia :

 1. Kuulostaa hyvältä! :) Oi jospa itsekin voisi 'repäistä' ja pysähtyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ne pysähtymiset voivat olla pieniä hetkiäkin: kävelylenkki tai ihan vain kuppi lämmintä teetä. <3 Tärkeintä on, että tekee aina välillä jotain mistä itse pitää, silloin jaksaa paremmin. Vaikka se ei olisi kuin 15 minuuttia omaa/suoritusvapaata aikaa, sekin voimauttaa kummasti. Itselleni oli hyvä muistutus, että pitää osata pysähtyä ennen kuin kroppa sanoo itsensä irti yhtälöstä. Motivoi kummasti jatkossakin olemaan hyvällä tavalla itsekäs. :)

   Poista
 2. Lepo tekee kyllä ihmeen hyvää vaikka sitä ei ehtisi itselleen kovin pitkäksi aikaa ryövätäkään.Hyvä, etä olet saanut levättyä, se on arvokasta pääomaa pääkopan kannalta :) Tuo neuletunika on todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä iloinen, että tuli otettua kunnon aikalisä! Joskus täytyy päästää irti, aloittaakseen alusta (ja hieman enemmän levänneenä). Ystäväni on tehnyt lapsesta asti käsitöitä, tuo vaalea ihanuus löytyi viime jouluna lahjapaketista. Ajatuksella tehty! Kanssa-asukki ihmetteli, että miten joku on osannut tehdä lahjaksi niin sinun oloisen neuleen. Vastasin, että sitä se teettää, kun on tuntenut toisen seitsemän vanhasta asti. <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.