Lainahöyhenissä

11. marraskuuta 2014Muistatteko, kun ihailin lokakuisessa Indiedaysin Bloggers Inspiration Dayssä 2OR+BYYAT:in näyttävää talvitakkia? Saattoi käydä niin, että en malttanut olla sovittamatta samaista kaunotarta, kun kävin tutustumassa vaatemerkin tulevaan kevät-kesämallistoon.

Tarina sai yllättävää jatkumoa siitä, kun takki pakattiin kassiin ja vein ihanuuden mukanani kotiin. Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut kysymys ostopäätöksestä, niin upea kuin takki onkin, vaan sain sen kuvauslainaan.
Oi onni, vaikkakin hetkellinen, kun sain pukea lämpöisen takin ylleni syystalven kylmään tuuleen. Ison kauluksen suojiin piiloutuneena ei hyinen vire tuntunut yhtään niin pahalta. Kauniissa takissa minua viehättää sen kuviointi, värimaailma, naisellisuus, muotokieli ja rentous. Tämä yksilö on totaalinen vastaisku mustalle, raikkaan pirteä ja persoonallinen katseenkiinnittäjä. Talvitakit ovat kieltämättä yksi kylmien vuodenaikojen lempivaatteistani, ajatuksella valittu yksilö kestää aikaa ja myös käyttöä.
Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös tällä kertaa, kun takki palautui takaisin omistajilleen. Kuvauslainan ansiosta minulla on kuitenkin yksi uusi serkun kanssa jaettu syysmuisto lisättävänä muistojen arkistoon, sillä tämän kuvaussession päätteeksi nautittiin myös sunnuntaibrunssista.

Takki 2OR+BYYAT AW14 (kuvauslainassa) 
Legginsit Cybershop
Saappaat vanhat (Marco Tozzi)

Kiitos serkulle kuvista ja 2OR+BYYAT:in mukavalle porukalle takkilainasta! 

Misorella

8 kommenttia :

 1. Sä olisit tämän rakin kantajana kyllä hyvä markkinoija. Sopii sulle täydellisesti ja kannat takin niin hyvin. Sun takki ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, ihana! Kovin tykästyin takkiin itsekin! :)

   Poista
 2. Oi ihana takki! Todella kaunis ja sopii sulle niin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! <3 Se on jännä miten jotkut vaatteet tietää omakseen heti nähtyään. :)

   Poista
 3. Onpa tosi kaunis takki ja sopii väritykseesikin hienosti. Kiva blogi sinulla, tulin ensi kertaa vierailulle Katjan blogin kautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle sanoistasi ja tervetuloa mukaan matkaan! :)

   Poista
 4. Todella kaunis takki ja ihana tuo kuosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Takki on kiva piristysruiske syksyyn! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.