Viimetinkalandian prinsessa

10. lokakuuta 2014Siinä sitä ollaan, itseoikeutettuna Viimetinkalandian prinsessana, tehostevärinä turkoosia. Mikähän siinäkin on, että sitä on pyörittänyt jo reilu kolmekymmentä vuotta yhden naisen hallintoa ja vieläkin täytyy jotkut (muka) haltuun otetut asiat oppia uudelleen.

Omaa työnjohtoaan koulutehtävissä ei voi näin jälkikäteen kuin kritisoida pienellä mielenosoituksella. Niinhän siinä nimittäin kävi, että tällä viikolla on työn ohella laitettu pakettiin koulutehtäviä, valvottu yötä myöten, tuskailtu ja stressattu kiireen keskellä. Ei ole ensimmäinen koulu tai opintotehtävät tämän prinsessan valtakaudella, joten luulisi, että olisi jo ollut kokemusta ottaa ne haltuun ajan kanssa.

Stressistä, minuuttiaikataulusta ja tulostuskommelluksista huolimatta palautin tänään koululle kaikki etätehtävät ajallaan. Helpotus oli valtava, sillä eihän siitä mitään tule, jos maan ainoa kansalainen koettaa samaan aikaan vallita ja kapinoida omaa hallintoaan vastaan.

Kai se oli käytävä viime tinkaan jättämisen aakkoset läpi vielä kerran, jotta ei sorru enää uskottelemaan itselleen ehtivänsä mahdottomassa aikataulussa. Siitäkin huolimatta, että poikkeus vahvisti säännön. Tänä viikonloppuna nautin taas ajatuksia herättävistä luennoista, jotka antavat hyviä työvälineitä muotitoimittajan työkalupakkiin.

Liian pitkään ei kuitenkaan voi huokaista helpotuksesta, jotta historia ei toistaisi itseään uusien tehtävien osalta. Valtakunnassa kaikki loppujen lopuksi hyvin ja valtakausi jatkuu yhtä kokemusta rikkaampana.

Hyvää viikonloppua!

Misorella

2 kommenttia :

  1. Ahkera olet! Ja hyvää viikonvaihdetta myös sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta! :) Niinhän se menee, että elämä opettaa.. ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.