Vihdoinkin ikkunassa

3. lokakuuta 2014Siinä ne nyt roikkuvat, vihdoin, viime syksynä suurella innolla hankitut verhoihanuudet. Hyppäsivät mokomat yhden kodin verran ohi aikataulusta, kun tekninen toteutus jäi puolitiehen verhotankojen sun muiden asennuksen kanssa.

Hätä ei ole tämän näköinen, sillä nyt sain ripustaa uuteen kotiin jotain vanhaa uutta, joka on odottanut oikeaa hetkeä. Pinkistä väristä huolimatta sivuverhot ovat sopivan rouheat graafisen kuviointinsa ansiosta, joten vastalauseita ei kuulunut myöskään kanssa-asujan suusta.

Kenties nuo ovat hieman kesäiset, mutta mielestäni syksy kaipaa rinnalleen nimenomaan väriä. Olen tykännyt jo vuosia Vallilan painoprinteistä, koska ne ovat persoonallisia ja näyttäviä.

Tekstiilit kertovat omaa tarinaansa, tekevät asunnosta kodin ja luovat raamit sisustukselle. Tuntuukin erityiseltä, kun yksi oma suosikki kaunistaa meidän makuuhuonetta.

Onko sinulla omia Vallila suosikkeja?

Mandariini-sivuverhot / Vallila

P.S. Tällä hetkellä kyseistä sivuverhoa saa ainakin harmaan ja savenruskean sävyisinä.

Misorella

4 kommenttia :

 1. Kiva printti verhoissa eikä yhtään liian kesäiset !! :)
  -Eerika

  http://dreamsandsunshine.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Iloa viikonloppuusi! :)

   Poista
 2. Mä tein hirveän työn kun muutettiin tähän asuntoon, että löysin turkoosen väriset mandariinit. Mutten sitten halunnutkaan laittaa niitä enää takaisin, kun muutettiin kesällä uudestaan. Kaapissa olisi nyt läjä mandariini-verhoja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikelle on aikansa ja paikkansa. :) Tuollaiset aarteet kannattaa kuitenkin aina säästää, ei sitä koskaan tiedä, koska mieli muuttuu. Nim. Kokemusta on! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.