Syyskuun viimeinen

1. lokakuuta 2014Eilen oli kiva laittautua, punata huulet, pujottaa korvikset korviin ja pukea palloneulemekko päälle. Laskevan auringon säteet tanssivat polulla matkalla tapaamiseen ja houkuttelivat fiilistelemään iltaa ilman takkia.
Kylmää kyytiähän se oli jo tähän aikaan vuodesta, joten mielellään sitä veti trenssin ja huivin suojakseen kuvaushetken päätteeksi. Korvissa roikkuivat omat muuttolintuni, jotka kuvastavat loistavasti fiiliksiäni syksystä: luopumista, uuden alkua, suunnanhakua, hakeutumista lämpöön ja päättäväisyyttä. Tässä asussa oli mukava ja rento olla. Siinä yhtälö, johon pitäisi pyrkiä, varsinkin, kun on henkisellä muuttomatkalla kohti talvea.

Mekko Ioanna Kourbela (saatu)
Laukku LUMI
Korvikset Ben Bird titiMadam
Neuletakki GT
Hattu H&M
Kengät vanhat

Misorella

4 kommenttia :

 1. Vau mikä ihana nainen. Upea tunnelma. Punainen huulipuna toimii aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on kyllä niin oma luottopuna, ei siitä mihinkään pääse! Polulla nähty auringonsäteiden tanssi houkutteli paikalle, en voinut vastustaa, kun mietittiin serkun kanssa kuvauspaikkaa. Iloa viikonloppuusi! :)

   Poista
  2. Kauniit kuvat ja aivan täydellinen huulipuna.

   Poista
  3. Kiitos! Harmikseni kyseistä punaa ei saa enää, sillä Nivean valikoimiin ei kuulu enää meikkejä. :( Onneksi maailma on punaisia huulipunia täynnä, vaikka en olekaan saman veroista korvaajaa vielä löytänyt. Tänään kuitenkin taas punaa huuliin ja menoksi. Mukavaa lauantaita sinnekin! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.