PUR hyvinvointikauppa ja apua stressin hallintaan

26. lokakuuta 2014Meno on ollut niin hektistä tänä syksynä, että huomaan olevani illalla nukkumaan mennessä niin ylikierroksilla, että rauhoittumisesta ja unikelkkaan hyppäämisestä ei tule mitään. Tiedän toki, että oma kalenteri pitäisi ottaa käteen ja miettiä ajanhallintaa ja osata myös rentoutua.

Arjessa on kuitenkin niin monta kivaa juttua mistä en halua luopua (ihmissuhteet, koulu, blogi) tai joita ilman ei voi olla laskujen maksun takia (työnteko). Kaikki nämä vievät oman osansa viikon aikaresurssista. Sitä onkin huomannut, että vapaa-aika ja vapaus ovat nyky-yhteiskunnan luksusta, joiden perään haikailen kovasti. 

Ollaan taas siinä pisteessä, että arki on suorittamista, eivätkä valveilla vietetyt yöt lisää ainakaan tehokkuutta ja hyvää mieltä. Se on huono yhtälö, sillä tästäkin syksystä selvittäisiin kyllä, jos katselin öisin katon sijaan unia.
Tämä tarina taustalla lähdin moikkaamaan Ainoa PUR Hyvinvointikauppaan, josta toivoin löytyvän jotain stressin lievittäjää, joka auttaisi myös parantamaan unenlaatua. Minun on jo pitkään pitänyt poiketa liikkeessä, mutta nyt oli kaksi hyvää syytä käydä tutustumassa paikkaan. 

PUR-kaupassa asiakkaita palvelevat omien alojen erikoisosaajat, kuten homeopaatti, ravintoneuvoja, fytonomi ja diplomiravintoterapeutti. Kaupassa on varsin seesteinen tunnelma ja tuotteet on laitettu kauniisti esille. PUR onkin ajan hermolla toimiva erikoisliike, jonka valikoimiin kuuluu kattava valikoima luonnonmukaisia vaihtoehtoja terveyteen ja hyvään oloon. 

Myymälässä on myös houkutteleva mehubaari, josta voi ostaa smoothieta ja raakaruokaherkkuja. Mietin, että tänne täytyy palata ajan kanssa herkuttelemaan ja myös hypistelemään mitä kaikkea valikoimasta löytyy, sillä bongailin monta mielenkiintoista tuotetta.
Aino oli kokeillut stressin hallintaan ja unen metsästykseen Four Sigma Foods:in Instant reishi -pikajuomajauhetta, joka on tupla-uutettu reishi-sienestä ja maustettu lakritsinjuurella, tähtianismintulla ja stevialla.

Ainon käyttökokemukset kuulostivat hyviltä ja ostin kokeiluun paketin, jossa on 20 pussia juomajauhetta. En tiedä onko vain sattumaa, mutta kahtena viimeisenä yönä olen nukkunut heräämättä kertaakaan valvomisen sijaan.

Mitä reishi sitten tekee? Se tasapainottaa ja rauhoittaa hormonitoimintaa, parantaa unenlaatua ja on luonnon oma lääke stressiä vastaan. Juomajauheen voi sekoittaa mm. kuumaan tai kylmään veteen tai smoothien ja jogurtin sekaan. Itse aloitin kokeilun sekoittamalla jauheen smoothien sekaan ja toisena päivänä rohkaistuin juomaan mukillisen kuumaa reishi-juomaa.

Mikäli kiinnostuit, löydät Four Sigma Foods:in tuotteista lisätietoa täältä. Raportoin tuntemuksista ja siitä millaisia huomioita olen tehnyt seuraavien viikkojen aikana, kun olen käyttänyt ensin kaikki 20 pussia.

PUR Hyvinvointikaupan löydät osoitteesta: Urho Kekkosen katu 8, Helsinki.  
Liikkeen verkkosivuille pääset tästä.

Misorella

6 kommenttia :

 1. Tämän kokeilun tuloksia odottelen kyllä mielenkiinnolla - hieman nimittäin taas ovat olleet unihiekat hukassa - stressistä en sano mitään;)
  Kivaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä juuri siemailen tämän päivän reishi-kupillista ja teen koulutehtäviä. Mielenkiinnolla seurailen miltä olo tuntuu viikon päästä jne. Se on ikävää, kun Nukkumatti eksyy aivan liian monen kohdalla reitiltään. Mukavaa sunnuntaita sinnekin! :)

   Poista
 2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Odotellaan tuloksia täälläkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testailut jatkuvat, hyvältä on tuntunut ainakin ensimmäisinä päivinä. Toivon hartaasti kahdelle hyvällä yölle jatkoa. Rentouttavaa sunnuntaita sinulle! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ole hyvä! Mukavaa päivää sinulle!. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.