Otsiksen paluu

15. lokakuuta 2014Nyt kyllä hymyilyttää! Salon Backstagessa tehtiin tänään tukkataikoja ja kampaamosta poistui sen seurauksena ihan uuden näköinen nainen. Otsis! Kummasti se houkutti taas, enkä voisi olla enempää tyytyväinen lopputulokseen. 
Värikin sai kiiltoboostia, tyven rotta lähtöpassit ja suortuvat lisää vaaleita raitoja. Tuntuu melkein, että muutama vuosi olisi karissut leikattujen latvojen seuraksi yleisilmeestä. Hauskaa oli myös se, että äiti istui viereisessä kampaamotuolissa hiustenleikkuussa, kun tytär siemaili kahvia foliot päässä.

Hiusten uudistuksen jälkeen oli kiva mennä yhdessä syömään ja nauttia äiti-tytär laatuajasta. Hetkiä joita ei ihan heti unohda! Ikimuistoinen oli myös kanssa-asukin ilme, kun katsoi kaksi kertaa kuka vieras nainen istui hänen autoonsa Helsingin päässä.

Mitäs sanotte? Otsis: hitti vai huti?

Misorella

4 kommenttia :

 1. Vaihtelu virkistää, joten hitti! Jostain syystä näytät tuossa kuvassa enemmän äidiltäsi, vaikka hänellä ei tuollaista selkeää otsatukkaa ole ollutkaan... Aika metkaa! 😊

  t: Serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenties tuo otsis korostaa vielä enemmän äidin ja tyttären yhtenäisiä kasvonpiirteitä. ;)

   Poista
 2. Jotenkin otsatukka nuorentaa ja näyttää kyllä nätiltä! Hitti siis, mutta oma leikkuuni 4v sitten oli huti, niin tuskaa sen kanssa oli elää. Toivottavasti sinulla sujuu paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otsis on vanha tuttu, yleensä viihdyn sen kanssa aika pitkään, kunnes tekee taas mieli jotain toista hiusmallia. Nyt oli kiva palata taas vaihteeksi tähän. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.