Menovinkki: Twist & Tango -ystävämyynnit

2. lokakuuta 2014

 

Osallistuimme serkun kanssa Aamukahvilla- ja Pupulandia -blogien ja Twist & Tangon yhteistyössä blogien lukijoille järjestämään tilaisuuteen. Myynnissä oli Twist & Tangon houkuttelevan ihania vaatteita ja asusteita syksyn mallistosta. 

Paikalla olivat tietysti myös ihanat Henriikka ja Jenni, jotka pitivät yllä hyvää tunnelmaa ja antoivat mm. pukeutumisvinkkejä halukkaille. Henkilökohtaisesti mieleni olisi tehnyt kotiuttaa mallikappaleista useampikin, mutta yksi oli kuitenkin tällä kertaa ylitse muiden. Sen verran voin vinkata, että kyseessä on musta yläosa, jossa on pääkalloja. 

Palataan valintaani hieman myöhemmin, kun se pääsee ulkoilemaan ensimmäisen kerran! Samalla vinkkaan varsinaisten Twist & Tangon -ystävämyyntien starttaavan tänään Lauttasaaressa! Mikäli AW14 asut puhuttelevat, käy kurkkaamassa löydätkö jotain kivaa itsellesi. Myytävänä on mm. syksyn mallikappaleita!

Twist & Tango -ystävämyynnit:
To 2.10. klo 8-19
Pe 3.10. klo 9-19
La 4.10. klo 10-16
Itälahdenkatu 22 B, Helsinki

Alta voit kurkistaa Twist & Tangon syysmallistoon, 
joka pitää sisällään herkkiä linjoja, 
viimeisteltyjä leikkauksia ja hillittyjä printtejä. 
Kuvat: Twist & Tango AW14 

Misorella

2 kommenttia :

  1. Olispa kiva täällä(kin) käydä, aina kaikki on pääkaupunkiseudulla! Mur.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on, että monesti tekisi mieli johonkin tapahtumaan, joka on toisessa kaupungissa. Onneksi kotikulmiltakin voi löytää monesti kivoja uusia vierailukohteita ja tapahtumia. Kannattaa muuten katsoa Helsingin menovinkeistä olisiko jotain kivaa tarjolla, kun seuraavan kerran tulet Helsinkiin. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.