Marvis - hyvänmakuisia hampaanpesuhetkiä

28. lokakuuta 2014Täällä on testailtu viimeisen puolentoista viikon aikana osana aamu- ja iltarutiineja hammastahnoja ja suuvettä. Sain italialaisen Marvis-suunhoitosarjan tuotteita kokeiltavaksi* vieraillessani I love me -messuilla. Ensimmäinen asia mihin kiinnitin huomiota jo Marviksen messuosastolla, oli pakkausten ja purkkien kaunis ulkonäkö ja viimeistellyt yksityiskohdat. Mielestäni tuotteita voi jopa käyttää kylppärin sisustustuotteina.
Näiden tuotteiden makujen ja tuoksujen myötä hampaiden harjaus ja suun raikastus on mennyt uudelle ulottuvuudelle. Mikäli olet niitä, joita vahvat maut puhuttelevat, nämä hammastahnat on tehty juuri sinulle! Kaikissa tahnoissa maistuu minttu, mutta mausteena on myös muita kiehtovia makuja, omassa triossani oli mintun kavereina Cinnamon, Ginger ja Strong Mint. Näistä omaksi suosikikseni nousi Ginger ja kanssa-asukin lemppari oli Cinnamon.
Lisäksi valikoimasta löytyvät mintun kanssa ystävystyneet maut Jasmin, Amerelli, Whitening ja Aquatic. Kiehtovaa näissä tahnoissa on visuaalisuus ja hyvät maut, jotka tekevät hampaiden harjaamisesta astetta kivemman jutun. Tahnat jättävät hampaiden harjaamisen jälkeen suuhun varsin raikkaan tunteen. 
Sarjaan kuuluu myös alkoholiton suuvesitiiviste Marvis Eau De Bouche, jonka makuna on piparminttu. Suuvettä on helppo käyttää, kun annostelee suoraan pullon korkkiin yhden osan tiivistettä ja kolme osaa vettä korkin sisäpinnan urien mukaan. Purskuttelun jälkeen hengitys on raikas ja suuhun jää miellyttävä piparmintun maku. Marviksen tuotteet taitavat olla sitä arjen pientä luksusta, joka saattaa tuntua kenties hieman turhanpäiväiseltä, mutta joka kummasti viettelee mukaansa!
*Tuotteet saatu testiin blogin kautta Professional Beauty Scandinavialta.

 Lisätietoa tuotteista:
Hammastahnat eivät sisällä fluoria.
Hammastahnatuubeja on myynnissä kahta kokoa 75 ml ja 25 ml. 
Suuvesitiivistettä on saatavilla 120 ml pullo ja käsilaukkukoko 30 ml.
Tuotteita ei ole testattu eläinkokein, eivätkä ne sisällä keinotekoisia väriaineita.

Mikäli kiinnostuit, suomalaiset jälleenmyyjät löydät täältä.

Misorella

4 kommenttia :

 1. Toin noita maaliskuussa Tallinnasta, koska olin jostain lehdestä lukenut noista. Periaatteessa ihan kivat hammastahnat, mutta vähän liian voimakkaat minun suuhun. Tarvitsen miedon tahnan, joka ei polttele tai kirvele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kieltämättä vahvat maut. Itseäni se miellyttää, mutta kaikilla on erilaiset tarpeet myös hammastahnan suhteen. Onneksi valikoimaa löytyy jokaiseen makuun monelta merkiltä. ;)

   Poista
 2. Silmiä hivelevät pakkaukset! Ihanat, täytyypä tutustua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, tuubien ulkonäkö ja tahnojen maut saavat hyvälle mielelle aamuin illoin. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.