Voikukka valontuojana

28. syyskuuta 2014Oman elämänsä satuhahmot, kun laittavat kotia, kattoon ei voi päätyä satumetsään valoa tuomaan mitään vähempää kuin Voikukka-valaisin. Korkea tila kaipaa arvoisena kattolampun, joka on itsessään näyttävä ja tuo hyvän mielen.

Lauantai on mennyt valontuojaa kasatessa ja koottua lopputulosta ihaillessa. Tämä oli hauskin Ikeasta ostettu sisustuselementti, jonka rakentaminen oli oikeasti myös kivaa. Koti valmistuu oman näköiseksi pala palalta, seuraavaksi seinät kaipaavat seurakseen tauluja. Tästä on hyvä jatkaa!
Maskros-kattovalaisin / Ikea

Misorella

6 kommenttia :

 1. Tuota olen kyllä aina Ikeassa ihaillut! Meille ei kyllä lopulta sitä tullutkaan -vaikka pitkään olin hankkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee, että mieli muuttuu ja joskus täytyy myös tehdä valintojen suhteen kompromissejä asunnon puitteissa. Toisaalta, en olisi minäkään koskaan uskonut hankkivani noin massiivista lamppua kotiin, mutta kyllä se on paikkansa olohuoneessa ansainnut. Lamppu on myös varsinainen hyvän mielen tuoja! :D

   Poista
 2. Tossa on kyllä ollut kasaamista, apua! Mutta näyttävä on! Toivottavasti toimii, ostin aikanaan Ikeasta kaksi lamppua eteiseen ja ne olivat koko ajan pimeänä. Toinen vaihdettiinkin kerran jaja.. En ole uskaltanut sen jälkeen ostaa lamppuja Ikeasta.

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka huonoa tuuria! :( Voikukka on toistaiseksi toimittanut virkaansa mallikkaasti, toivottavasti myös jatkossakin. Aurinkoa viikkoosi! :)

  VastaaPoista
 4. Miiu, tuo ensimmäinen kuva on aivan lumoavan kaunis kuva. Sinusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuon kanssa-asukin kanssa on kiva tehdä asioita yhdessä, kenties se heijastuu myös kuviin. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.