Moomin by IvanaHelsinki

25. syyskuuta 2014



Olen ollut tämän viikon haltioitunut. Suorastaan ihastunut entistä pahemmin, nähtyäni aina uuden valokuvan. Ai mikä pääni on tällä kertaa sekoittanut? Kaksi ihanaa, jotka yhdessä ovat herkän ja toisaalta leikkisän kauniita. Muoti ja taide samassa kauniissa paketissa. Bongasin nimittäin ilouutisen Moomin by IvanaHelsinki SS15 mallistosta.




Tänään teille jakamani kuvat kertovat omaa kertomustaan, läsnä ovat meri ja majakka, jotka vetoavat minuun aina tunnetasolla. Olen toivoton Muumi-mukifani ja ihastellut jo pitkään Paola Suhosen designiä, joten tämä yhteistyö oli minulle kuin toiveiden täyttymys. Mallisto noudattaa IvanaHelsingin taattua linjaa, mutta kulkee mielestäni käsi kädessä Tove Janssonin taidetta ja henkilöhahmoa kunnioittaen.




Kesätunnelmaiset kuvat on kuvattu Söderskärin majakalla, joka luo seikkailun puitteet tälle tarinalle. Koen, että tämä on taidemallisto, joka perustuu johonkin tuttuun ja tunnettuun, mutta joka saa samalla tässä yhteistyössä aivan uuden sielun. Samalla tämä on jollekin mahdollisuus löytää Muumit ihan uudella tavalla, sillä kestosuosikkeihin voi liittää tämän myötä muotimaailman tyylikkyyden viitan.




Minulle tarjoutui ilo päästä näkemään upeat asut eilisessä Desingmuseossa järjestetyssä muotinäytöksessä, jonka myötä uskomattomien kuvien vaatteet muuttuivat mallien päällä vielä upeammiksi luomuksiksi.

Omat suosikkini mallistosta ovat pitsiasuja, joihin piiloutuu muumihahmoja ja lämpöiset pitkät neuletakit. Mekkotyttö minussa hurraa myös ihastuttaville liehuhelmoille, joita tekisi mieli päästä sovittelemaan, ensin pitäisi vain osata päättää mikä on ihanin. Malliston laajuus ja monipuolisuus yllätti minut, tässä nähtävissä vain osa sen helmistä.




Kesänlapsella on taas yksi hyvä syy odottaa tulevaa suvea! Sitä ennen voi fiilistellä Moomin by IvanaHelsinki summer 2015 collection -videon parissa, joka tunnelmallaan sai ainakin minut tiettyyn liikutuksen tilaan. Summertime sadness!


Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.