Sympaattista suklaata ja teetä

24. syyskuuta 2014Nyt se saapui, kylmyys ja koleus, joka antaa hyvän tekosyyn vetää äidin neulomat villasukat jalkaan ja keittää teetä iltojen iloksi. Siihen kaveriksi rinnalle hyvää käsintehtyä suklaata ja jo suupielet kohoavat yläilmoihin.

Tiedättekö, ei ole muuten helppo löytää soijalesitiinitöntä suklaata (ellei raakasuklaata lasketa). Onni kohtasi* kuitenkin viime viikolla ja tällä kertaa arjen ilahduttajat jakautuivat soijapitoisuuden suhteen fifty fifty.
Minun makuhermojani heräteltiin chilillä ja limellä maustetulla tummalla suklaatilla ja kanssa-asujaa hemmoteltiin herkulla, jossa oli kyytipoikana merisuolaa. Ei hullummat eväät syyskuiseen iltaan, osittain pelastamaan kesäkaipuulta ja toisaalta herättelemään mieleen myös syksyn hyvät puolet.

*Suklaat ja teet saatu blogin kautta Sugarilta.

Misorella

2 kommenttia :

  1. Tee ja suklaa ovat kyllä aika kova yhdistelmä! Kaveri meinasi eilen pökertyä, kun sanoin juovani n, 3 litraa päivässä teetä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teekissa! :) No, mutta teehän rauhoittaa, lämmittää ja on vielä niin ihanan tunnelmallinen juoma. Sitä paitsi teelaatuja vaihtelemalla voi saada apua eri vaivoihin tai vain nauttia makuelämyksistä. Ei lainkaan huonompi pahe tuo teen juominen. :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.