Roosa nauha - Yhdessä eteenpäin

17. syyskuuta 2014


 
Roosa nauha -keräystä vietetään vuonna 2014 jo 12. kerran. Nauha on ympäri maailman tunnettu rintasyövän vastaisen taistelun symbolina. Tiesittekö, että suomalaisista naisista joka 8. sairastuu rintasyöpään elämänsä aikana, se tarkoittaa n. 4700 naista vuodessa.

Kampanjassa ollaan liikkeellä tärkeän asian puolesta, koska sillä tuetaan rintasyöpätutkimusta. Sen myötä puolestaan edistetään syövän ehkäisyä, varhaista toteamista ja hyviä hoitoja. Lisäksi keräys tukee valtakunnallista maksutonta neuvontapalvelua, joka tarjoaa tukeaan niille joita syöpä koskettaa. Siksi onkin tärkeää tuke toinen toistamme viedäksemme rintasyövän tutkimusta eteenpäin. Keräyksen teema onkin tänä vuonna Yhdessä eteenpäin.

Tämän vuoden kauniista ja naisellisesta Roosa nauhasta löytyy kenkäsuunnittelija Minna Parikan näkemys Yhdessä eteenpäin -teemasta. Nauhan saaman designin, pitkien säärien ja korkeiden korkojen, toivotaan tavoittavan mahdollisimman monen suomalaisen.

Hankittua nauhaa kantamalla jokainen meistä voi osoittaa tukensa asian puolesta ja myös eleenä myötätuntoa niille, joita sairaus koskettaa. Oheisessa videolinkissä Minna Parikka kertoo mukaan lähdöstään kampanjaan ja siitä miten sairaus on koskettanut hänen lähipiiriään.
”Lähdin suunnittelemaan nauhaa teeman pohjalta. 
Siihen päätyivät pitkät sääret ja korkeat korot, 
jotka symboloivat eteenpäin menemistä ja tulevaisuuteen katsomista.” 
Minna Parikka

Hankin oman kampanjanauhani tänään, hintaa sillä oli kolme euroa. Haastankin kaikki lukijani hankkimaan oman Roosa nauhan, sillä pienellä ostoksella on suuri merkitys! Samalla se on teko jokaisen suomalaisen naisen puolesta. Nauhoja voi ostaa ympäri Suomen.

Tukeaan voi osoittaa kantamalla Roosa nauhaa rinnassaan koko lokakuun ajan, muistattehan, että varsinaista teemapäivää vietetään 10.10.2014. Tukensa kampanjalle voi osoittaa myös ostamalla muita kampanjaan osallistuvia tuotteita tai lahjoittamalla varoja keräykseen. 

Lisätietoa Roosa nauha -kampanjasta sekä muista tuotteista löydät täältä

P.S. Muistattehan naiset tutkia säännöllisesti omat rintanne sekä osallistua kutsun saatuanne järjestettyihin mammografiatutkimuksiin! Se on yksi merkittävä teko oman hyvinvoinnin eduksi.

Tärkeän asian puolesta,
Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.