Paluu kouluun

12. syyskuuta 2014Mikä päivä! Eikä mikä tahansa päivä, vaan perjantai jolloin palasin takaisin koulunpenkille. Pitkästä aikaa tuntui siltä, että olin viimein kiinnostavan aiheen äärellä. Intensiivinen opintopäivä takasi sen, että imin itseeni tietoa ajatuksella ja innolla.

Minä, hiljainen tarkkailija, löysin itsestäni kommentoijan ja koin, että olin viimein oikeassa paikassa. Opintokertojen väliset kotitehtävät tuntuivat haastavilta ja mielekkäiltä, suoraan sanoen en malta odottaa, että pääsen niihin käsiksi.

Helsinki Design Schoolin muotitoimittajan tutkinto tuntui hakuvaiheessa kutsumukselta, jossa kiteytyy niin moni oma kiinnostuksen aihe ja osa-alue missä kokee olevansa hyvä. Koulu tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamista, oppia paljon uutta ja löytää ne omat vahvuusalueet kohdennetusti.

Vatsanpohjassa kutkuttaa ja oikein odotan mitä huomisen koulupäivä tuo tullessaan. Näissä opinnoissa hienoa on myös se, että opiskelu onnistuu työn ohessa, sillä lähiopetuspäiviä on vain muutama kuukaudessa ja muuten työskentely on sekä itsenäistä että ohjattua sellaista.

Näissä tunnelmissa, toivotan ihanaa viikonloppua!

Misorella

6 kommenttia :

 1. Mahtavaa! Kerrohan sitten lisää opinnoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin innoissani! :) eiköhän opinnot kulje myös blogin matkassa alkaneen kouluvuoden. ;) Kaunista sunnuntaita!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Ensimmäiset päivät olivat varsin inspiroivia ja informatiivisiä. Odotan hyvillä mielin jatkoa! Ihanaa viikonlopun jatkoa! :)

   Poista
 3. Onnea ihana Misorella unelmiesi tiellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! Ihanaa syksyä sinullekin! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.