Nudemeikkejä

23. syyskuuta 2014Täällä testaillaan kaverilta lahjaksi saatuja Lumenen nudemeikkejä ja mietitään, että onko yhtälö omilla kasvoillani ja kynsissä hitti vai huti. Nudehan on tämän(kin) syksyn trendimeikki, joten pakkohan sitä oli kokeilla itsekin vihdoin viimein. Punaiseen, niin huulilla kuin kynsissä, turvautuvan, kaavoihin kangistuneet meikkaajan on joskus hyvä kokeilla jotain erilaista.

Poistuttuani mukavuusalueelta ja katsoessani peilikuvaani nudekuosissa totesin, että puna korostaa luonnollisesti huulten omaa sävyä ja saa aikaan yllättävän huolitellun lopputuloksen. Olen kuitenkin kahdenvaiheilla kaipaavatko omat piirteet seurakseen enemmän värikylläisyyttä vai onko se vain tuttuun ja turvalliseen takertumista.

Lumenen Gel Effect -lakoista on tullut menneen kesän aikana uusi suosikkini, sillä ne ovat varsin hyvin arjen kulutusta kestäviä ja lakkausjälki on kaunis. Suven aikana hankin (yllätys yllätys) punaisen (nro 14 Ennen iltaa) lakan ja nyt kaipaisinkin lakkojeni seuraksi mustaa geelilakkaa, mutta sellaista ei harmikseni ole valikoimassa.

 Palatakseni Nude & Matt sävyperheeseen, lopputulos näyttää kynsillä viimeistellyltä vaikka sävy onkin niin neutraali. Tästä kiittävät muutossa rähjääntyneet kynteni, jotka näyttävät hillityn värisen lakkakerroksen ansiosta pitkästä aikaa esittelykelpoisilta.
Erityisen tykästynyt tässä meikkitriossa olen kuitenkin duoluomiväripalettiin, joka taittaa ruskea sävyihin. Myönnettäköön, että voittoasema tuli itsellenikin yllätyksenä. En odottanut kyseisen värimaailman tarjoavan mitään uutta aiemmin kokeilemani vastapainoksi.

Ai miksi? Yleensä ruskeansävyiset luomivärit luovat luomilleni raskaan yleisilmeen ja koen näyttäväni väsyneeltä. Ilokseni totesin kuitenkin, että olen kerrankin löytänyt ruskeasävyisen luomiväripaletin, joka sen sijaan raikastaa ja avartaa katsettani. Lumenen sivuilla sanotaan, että paletti sopii kaikenvärisille silmille, omalta osaltani allekirjoitan täysin.

Luonnollinen lopputulos on itselleni tärkeää arkimeikissä, osittain myös siksi, että olen laiska meikkaaja. Toisaalta jotenkin koen näyttäväni nuoremmalta luonnollisen raikkaassa meikissä kuin intensiivisessä sotamaalauksessa. Omalla kohdallani pätee aikuisen naisen meikkisääntö, vähemmän on enemmän. Mitä mieltä sinä olet? Onko meikki jopa liian vähän vai juuri sopiva arkimeikiksi? 

Käyttämäni Lumene-meikit:
Wild Rose -huulipuna Nude & Matt nro 91 Vuodenajat
Gel Effect -kynsilakka Nude & Matt nro 33 Utuharso
Blueberry Duet -luomiväri Nude & Matt nro 8 Tunturimaisema

Vink vink! Oletteko muuten huomanneet, että Lumene avaa tänään Suomen ensimmäisen pop-up Kulmakarvabaarin? Kyseisessä puljussa pääsee mm. stailaamaan kulmansa veloituksetta ja tutustumaan Lumenen kulmatuotteisiin. Kulmabaariin on vapaa pääsy ja se on avoinna 23.-27.9. ja 29.9.-3.10. klo 13-19 osoitteessa Unioninkatu 25, Helsinki. Käykäähän tutustumassa!

Lisätietoa Lumenen pop-up Kulmabaarista ja ohjelmasta löydät täältä ja 
tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä

Misorella

2 kommenttia :

  1. Minusta tuo näyttää mukavalta. Voisiko nuo kulmakarvat olla hieman tummemmat? Tykkäisitkö? Vai korostuuko liikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Jostain syystä vierastan tummia kulmia. Jotenkin tuntui, että nuokin ovat niin kovin tummat. :D Kenties sitä voisi olla vähän rohkeampi. Yritän ehtiä Kulmabaariin kuulemaan vinkkejä. ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.