Muuttokuohuissa

1. syyskuuta 2014Terveiset projektista operaatio Muutto! Tänään pääsimme viimein muuttamaan omaan kotiin, tosin muutaman mutkan kautta. Asuntomme vapautui vasta syyskuun ensimmäinen päivä, joten muuttokuorma kulki varastoinnin kautta ennen lopullista osoitettaan.

Edellisestä kodista, kun piti lähteä uusien asukkaiden tieltä vielä elokuun puolella. Kaikki ei mene aina niin kuin toivoisi, mutta nyt ollaan jo voiton puolella. Tällä viikolla järjestellään, puretaan tavaroita ja siivotaan neliöitä kodiksi töiden ohella.
Onneksi maanantai oli vielä vapaa, joten sain tehtyä paljon päivän aikana. Uusi koti on avara, kaunis ja se tuntui heti omalta. Vielä, kun sen saa laitettua enemmän oman näköiseksi, siellä on hyvä olla. Ylin kerros kadottaa liikenteen melut, isot ikkunat tuovat valoa ja korkea huonekorkeus antaa tilan tuntua. 

Muuttokuohujen kuvituksena hetkiä elokuun puolelta. Koski oli vaikuttava ja jotenkin rauhoittava kovaan virtaavasta vedestä huolimatta. Jotenkin sitä kaipaa veden äärelle kiireen keskellä. Koska se ei ole tällä hetkellä mahdollista, otan voimaa valokuvista ja kaiholla muistelen kuukautta, jolloin kesä oli vielä vieraanamme.
Sunnuntaina teimme kämppikseni kanssa loppusiivouksen vanhassa kodissa. Elämä on muuttunut vuoden kuluessa niin nopeaan ja paljon. Koti on kuitenkin tainnut olla jo kuukausia siellä missä sydän.

Tällä kertaa ei tuntunut niin haikealta lähteä, verraten viime syksyyn, jolloin oli todella vaikea luopua tärkeäksi muodostuneesta Lahti-kodista. Kuluneesta vuodesta jää kuitenkin matkaevääksi monta hyvää muistoa. Tulihan huomattua myös se, että koskaan ei kannata sanoa ei koskaan.

Niin siinä vaan kävi, että muutin vielä yli kolmekymppisenä solukaksioon. Vaikka olin vannonut, että siihen asumismuotoon en enää lähde. Eikä siinä nyt kovinkaan hullusti käynyt. Kiitos sydämelliselle kämppikselle kivoista yllätyksistä, kuuntelusta ja arjen seikkailuista!Misorella

2 kommenttia :

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.