Juoksutunnelmia

18. syyskuuta 2014On ollut jo pitkään mielessä puolin ja toisin suunnata yhteiselle juoksulenkille serkun kanssa. Aina se on kuitenkin jäänyt, eniten syytän laiskuuden ohella epäsäännöllistä arkirytmiäni. Nyt ei kuitenkaan valiteta siitä, vaan ollaan hyvillä mielin yhdessä tuumin askelletusta lenkistä aurinkoisessa säässä.
Ystävän kanssa liikkumisessa on voimaa! Kai se on silti tunnustettava, olen ollut liikuntarintamalla varsinainen luopio koko kesän, satunnaisia liikuntapyrähdyksiä lukuun ottamatta. Siitä huolimatta lauantaina suuntaan Espoon Rantapuolikkaan reitille, sinnekin serkun kanssa.

Kai se on vaan myönnettävä, että tänä suvena vei voiton niin moni muu virike ja kiinnostuksen kohde, että liikkuminen on jäänyt toiselle sijalle. Mitä sitä selittelemään tapahtunutta, täytyy vaan kääntää katse viikonloppuun ja mennä niillä resursseilla mihin paukut tällä erää riittää.
Viime kesä oli juoksuharrastuksen tavoitteellista kukoistuksen aikaa, tänä kesänä taisin hävitä sillä rintamalla 0-2, mutta eihän sitä aina voikaan voittaa... Niin ja katsokaa noita tämänpäiväisiä maisemia! Tulevalle juoksupäivälle on luvattu kaunista ilmaa, joten mikäs siinä on hölkötellessä Espoon upeilla rannoilla mukavassa seurassa.

Misorella

2 kommenttia :

 1. <3 oli ilo jolkottaa kanssasi! Nyt meneillään hiilaritankkaus kylmällä maksalaatikolla ja punkulla! Kuka sanoi, ettei muka voisi... Kyllä näillä eväillä lähtee lauantaina... ;)
  t: Se serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultainen keskitie kaikessa! Huomenna mennään! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.