Ioanna Kourbela - Exclusive AW14

22. syyskuuta 2014Olen alku syksyn aikana huokaillut ihastuksesta niin monta kertaa näiden kuvien äärellä, että minun on pakko jakaa kauneutta muillekin. Viime syksynä löytämäni suunnittelijan Ioanna Kourbelan Exclusive AW14 -mallisto esittelee jälleen kerran persoonallisia leikkauksia, viimeisteltyjä yksityiskohtia ja näyttäviä materiaaleja.
Syksytalven mallisto on saanut nimekseen Reflections, jota kuvastavat mielestäni hyvin vaatteiden ilmava keveys, kolmiulotteisuus ja toisaalta kauniisti laskeutuva istuvuus. Olen kuluneen vuoden aikana seurannat suunnittelijan omien sivujen Lookbookia ja myös Ioanna Kourbela Finland -facebooksivuja, enkä malttanut olla pyytämättä suomalaiselta Minikai:lta kuvia jaettavaksi omassa blogissani.
Mallistossa leikitellään näyttävillä ja pehmeillä värisävyillä. Shadow purple nähdään neuleissa lilan himmeämmässä vivahteessa, kun taas silkkisissä ja viskoosisissa asuissa se on intensiivisempi. 

Molten lava puolestaan on hehkuvan oranssipunainen sävy, joka tuskin jättää ketään kylmäksi. Perforated-sarjan Fogg, sumuisen himmeänvaalea harmaa, on malliston hillityin värisävy, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan klassisen kaunis.

Whisper pink -sävy puolestaan edustaa malliston hempeän roosaa osuutta. Coral blue, voimakas sininen, joka taittuu aavistuksen petrooliin, sisältää malliston suosikkiasukokonaisuuteni. 

Kaikkia malliston kuvia voi katsoa useamman kerran ja joka kerta vaatteista löytää jonkin kivan yksityiskohdan. Olen aivan myyty, jotenkin ateenalainen suunnittelija on vienyt sydämeni mennessään, toistuvasti. Kertokaa ihmeessä mitä te tykkäätte mallistosta! Mikä on sinun suosikkisi?
Postauksen kuvat: Ioanna Kourbelan pressikuvat.
Omista käyttökokemuksistani Kourbelan vaatteista voi lukea blogistani x ja x.
 
Tiedustelut Suomessa: minikai@minikai.fi
Suomalainen nettikauppa ja jälleenmyyjät
Ioanna Kourbela Finland Facebook-sivut
Suunnittelijan omat sivut

Misorella

2 kommenttia :

  1. Pidän kovasti näistä vaatteista. Pidän tuosta veistoksellisuudesta ja laskeutuvuudesta. Minusta nuo ovat sellaisia hiljentymisen vaatteita. En osaa selittää - nuo vaatteet hiljentävät. Pidän eniten tuosta harmaasta mekosta, naisella on punainen kirjekuorilaukku. Pidän mekon helmasta. Pidän myös noista kengistä, joissa on nauhoja sekä tuosta isosta kaulakorusta. Tämä on kyllä tutustumisen arvoinen tekijä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että kolahti! Tavoitan hyvin mitä tarkoitat. :) Itsekin arvostan kauniita leikkauksia ja sitä miten vaatteet istuvat/laskeutuvat käyttäjänsä päällä. Hyvää viikon jatkoa sinulle, kohta koittaa viikonloppu! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.