Moko Market & Café - herkkuja kotiin ja lounashetkeen

14. elokuuta 2014Vuosia sitten yksi suosikkikauppani Lahdessa oli sisustusliike Moko, mutta kuten kaikki hyvä loppuu aikanaan, sulkeutui tuo myymälä uusien tuulien tieltä. Helsinkiin muuton jälkeen olenkin löytänyt tieni taas Moko:n pariin. 

Paikan päälle houkuttelivat alkujaan lounassalaatit, joissa hintalaatusuhde on kohdillaan. Loman suoman kiireettömyyden ansiosta minulla oli kerrankin aikaa viivähtää liikkeessä pidempään ja ihastella myös sisustustarjontaa.
Kauniisti esille laitetut tuotteet niin kotiin kuin keittiöön odottavat löytäjäänsä kaupan hyllyillä ja katse kohtaa ihania yksityiskohtia katsoo minne tahansa. Tarjolla on kirkkaita värejä, rosoista pintaa, tyyliteltyjä fontteja, kaikenalaisia sisustuskarkkeja luomaan persoonallisia yksityiskohtia kotiin.

Tekee mieli tutkia ja tunnustella ja ennen kaikkea fiilistellä tarjontaa. Lahjaideatkin rupeavat hyrräämään päässä, kun silmiin osuu jotain sellaista, joka tuo jonkun tietyn rakkaan henkilön mieleen.
Liikkeessä on tilan tuntua, helppo tarkastella rauhassa tarjontaa niin vintagesta arkipäivän käyttöesineisiin. Nälän yllättäessä salaattien ohella tarjolla on leivoksia, erikoiskahveja, luomu limonadeja, smoothie-juomia, täytettyjä leipiä ja päivittäin vaihtuvia pasta- ja keittolounaita.

Kiireen sattuessa kohdille vierailija voi napata evästä myös mukaan. Valikoimassa on myös koruja ja mieleeni jäivätkin erityisesti tietyt pisarakorvikset, kenties tiemme vielä kohtaavat. Käykäähän tekin kurkkaamassa löytyykö Moko:sta jotain kivaa, jos ei muuta, aina voi haaveillen ihastella ja istahtaa kahvikupin ääreen.Vierailin Punavuoren Moko Market & Café:ssa (Perämiehenkatu 10). 
Moko:n sivuille pääset tästä.

Misorella

2 kommenttia :

  1. Monta kertaa on ollut mielessä, että pitäisi käydä tuolla, mutta on jäänyt vain ajatukseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tutustumassa tai mennään vaikka joku kerta yhdessä kahville! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.