Tämän kesän oranssi viettelys

20. heinäkuuta 2014Viikonloppu, ystävät koolla ja jalkautumista ihmisten ilmoille arjen kiireiden keskeltä, sitä kaikkea oli ohjelmassa perjantaina. Pääsin samalla ulkoiluttamaan mekkounelmaa, joka tarttui mukaani kotimatkalla. 
Varsinaisesta heräteostoksesta ei ollut tällä kertaa kyse, sillä olin käynyt ihailemassa sitä jo edellisenä päivänä Lahdessa. Sen verran hulmuavat helmat jäivät liekkinä palamaan ajatuksiin, että Helsinkiin paluun yhteydessä oli pakko käydä kurkkaamassa oliko meidät todella tarkoitettu yhteen. 
Niinhän siinä kävi, että tuo oranssi viettelys odotti hakijaansa paikallisessa liikkeessä ja sovituskoppikäynnin jälkeen oli uskottava tämän olevan korkeampaa johdatusta. Kirkkaan katseenkiinnittäjämaxin kaveriksi sopivat kissamaiset kengät, molemmat räväkät, mutta toisiaan silti tasapainottavat. 

Ostostapahtuma herätti myös sellaisen ajatuksen, että kenties olisi syytä alkaa käyttämään vastaavanlaista harkintaa, näin välttyisi turhilta ostoksilta ja hetken sumentamilta villityksiltä. Kenties olisi hyvä opetella nukkumaan yön yli, tai edes käydä kiertelemässä välillä muualla ennen varsinaista kaupantekoa. 
Mikäli mieliteko puhuttelee vielä muutaman tunnin tai nukutun yön jälkeen, silloin voi jo sanoa, että uudelle suosikille löytyy ansaittu paikka myös omasta vaatekaapista. Toinen asia mihin olen alkanut kiinnittää huomiota on se, sopiiko mahdollinen aarre-ehdokas omasta karderoobista jo löytyvien asusteiden tai vaatekappaleiden kanssa yhdistettäväksi.

Olisikohan tämä merkki aikuistumisesta vai vain jo hetken muotoaan hakenut ajatus siitä, että olisi ihana koota vaatevarasto, joka toimii yhdessä ja erikseen asusteilla piristettynä. Helppoa, linjakasta, huoliteltua ja tyylikästä - siinä avainsanoja haaveiden asukokoelmalle.

Maximekko Vila
Kengät DinSko
Laukku LUMI


Misorella

4 kommenttia :

 1. Upea, upea ja upea. Itse kiinnitän nykyään ensimmäisenä huomiota vaatteen yhdisteltävyyteen jos keksin heti monta vastetta mihin yhdistelen ja tykkään paljon vaatteesta se lähtee mun mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Kuulostaa hyvältä toimintatavalta! Huomaan usein lumoutuvani jostakin asusteesta tai vaatteesta niin paljon, että asian haluaminen sumentaa kaiken järjen. Tämä onkin hyvä koulu itselle alkaa opettelemaan itsehillintää. Kaikkea ei tarvitse saada, hankittavalle pitää olla todellinen tarve tai sitten sen pitää kerta kaikkiaan viedä monipuolisuudessaan jalat alta. Jälkimmäinen kävi tämän mekon kanssa. Nämä ajatukset mielessä opettelen uutta kulutusideologiaani shoppailureissu kerrallaan. Yritän samalla muistaa, että joskus voi palkita itsensä myös jollain hömpällä, mikäli se on nappiratkaisu ihan sellaisenaan ja palvelee monessa eri tilaisuudessa. Tarkemmin ajatellen, ei ole mikään ihme, että tämän naisen kaapista löytyy muutama eri mekkovaihtoehto. ;)

   Poista
 2. Ihana mekko! Aivan loistava väri. Tuo käy sinulle kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Itsekin tykästyin siihen ihan valtavasti! Mukavaa viikkoa sinulle! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.