Salon Backstage - unelmista totta

22. heinäkuuta 2014Antakaahan, kun kerron teille viime viikon kivasta yhteistyöstä*, jonka taustalta löytyy henkilökohtainen tarpeeni tukkataioille, intohimo hiuksiin ja oman kampaamon perustaminen. Olen täällä blogissanikin useaan otteeseen hehkuttanut omasta luottokampaajastani, jonka kampaamotuoliin olen jo vuosia istunut. 

Hauskinta on, että useampi ystäväni ja sukulaiseni kasvavassa määrin ovat tehneet saman ratkaisun. Kampaamot ovat vaihtuneet Jennin kulkiessaan omaa tietään, mutta moni asiakas, kuten minä itse, on seurannut uskollisesti perässä. Hyvä sana lähtee kiertoon ja työn lopputulokset puhuvat puolestaan.

Ette usko kuinka onnellinen ja innoissani olin, kun kuulin keväällä Jennin perustavan oman kampaamon Lahteen. Niin ne haaveet saavat siivet ja joskus myös toteutuvat! Varatun kampaamoajan tullessa ajankohtaiseksi ja samalla ensimmäisen käynnin Salon Backstagessa, tiedustelin Jenniltä saisinko tehdä blogiini postauksen hänen toteutuneesta unelmastaan.

Jenni lähti leikkiin mukaan ja samalla minä sain* uudet hiukset niin värin kuin leikkauksen osalta. Joskus olen hölmön sinisilmäinen, sillä en osannut odottaa sellaista vastapalvelusta, halusin vain kertoa eteenpäin uutisesta, josta olen ollut niin hyvilläni toisen puolesta. Toivonkin, että voin vastavuoroisesti viedä eteenpäin viestiä lahtelaisesta kampaamosta, josta löytyy sekä kaksi iloista, persoonallista ja osaavaa kampaajaa että mahtava tunnelma.
Koska olen tiettävästi nopea käänteissäni myös hiusteni suhteen, mittani tuli kesän aikana täyteen yrityksessä elää oman värisävyn kanssa. Varsinkin, kun itse pilaamani hiukset, eivät enää pitäneet väriä latvoissa.

Kuten olen aiemminkin tunnustanut, olen maksanut kallista hintaa yhdetä vuodesta, jolloin en taloudellisista syistä värjäyttänyt hiuksiani kampaajallani. Kotona tehdyt radikaalit värikäsittelyt värisävystä toiseen ovat heijastuneet hiusten kuntoon viimeisen kahden vuoden aikana.

Jenni on koettanut urhoollisesti pelastaa sen mitä pelastettavissa on, mutta hiuksilla on ollut oma tahto. Tulihan opittua myös se, että ei kannata säästää väärässä kohtaa.
Palatakseni tuuliviireilyyni, mieleni haikaili myös takaisin vaaleaverikön suuntaan, joten tällä kampaamokäynnillä tasoitettiin väripohjaa beigellä ja raidoitettiin hiukset vaalealla. Samalla istumalla kutrit lyhenivät myös reilusti.

Näillä pituuksilla onkin hyvä jatkaa matkaa ja pitää huolta terveemmistä suortuvista myös kotona hellivillä hoitotuotteilla. Tuntuu, että saksien napsiessa keveni myös osittain se taakka, jota on kantanut omista hiushölmöilyistään. Lopputulokseen puolestaan, olin enemmän kuin tyytyväinen.

Tuntuu pitkästä aikaa, että peilistä katsoo takaisin nainen, jonka hiuksien väristä pidän. Joten seuraavan kerran, kun saan päähäni, että oma sävy olisi kiva, voi esittää vapaasti vastalauseita. Huomionarvoista on myös se, että hiusten lyhentyessä, oma luonnonkiharakin sai taas kummasti nostetta.
Sanottava on sekin, että Salon Backstage on ehdottomasti omistajansa näköinen ja oloinen! Kampaamon nimi on täydellinen loppusilaus liikkeelle, jossa palvellaan asiakkaita suurella sydämellä. Kampaajani on tehnyt aina työnsä sellaisella intuitiolla, että sitä on vain voinut hämmästellä, miten joku osaa luoda jokaiselle jotain niin pukevaa ja kaunista.

Hyvä asiakaspalvelu ja ammattitaito luovat sellaiseen ilmapiirin, että asiakkaan on kiva tulla kampaamoon, halusi sitten kokeilla jotain ihan uutta tai päivittää nykyistä ilmettä. Jenni ja Elina rakastavat työtään ja se tunne tarttuu myös asiakkaisiin.

Jotain kertoo ilmapiiristä sekin, että kuvaajani eksyi käynnin yhteydessä hankkimaan kampaamotuotteita, pesettämään hiuksensa Jennillä ja värjäyttämään ripsensä Jennin kollegan Elinan käsittelyssä. Lisäksi valokuvaajani lähti liikkeestä upeiden kiharoiden kera.

Sellaista se on, kun fiilis vie menneessään. Samasta syystä varsinaisesta värjäyksen jälkeisestä hiustenleikkuustakaan ei ole todistusaineistoa, mutta puhukoon jälkeen kuvat puolestaan.
En tiedä voiko olla yhtään enempää onnellisempi toisen puolesta! Kuten salongin seinällä lukee "Follow your dream" - se kannattaa, todistetusti! Kiitos Jennille uusista hiuksista, nähdään taas seuraavan kerran! Niin ja onnea oman kampaamon johdosta vielä kerran!

Käykäähän kurkkaamassa viimeisimmät tarjoukset ja kuulumiset kampaamon nettisivuilta!
Lisäksi voitte seurata Salon Backstagen menoa Facebookista ja Instagramista
Kiitos myös ihanalle kuvaajalleni! Kuvat Minna Lehtimäki.

*Postauksessa mainitut bloggaajan kampaamopalvelut saatu blogin kautta Salon Backstagelta.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.