Märököllipäivä kauniissa mekossa

10. heinäkuuta 2014Kaikilla on varmaan joskus ilman sen suurempaa syytä mörököllipäiviä, joita ei pelasta vapaa ilta, aurinko, eikä edes hyvät eväät ja kauniit maisemat. Silloin, kun hymy on lähtenyt viettämään vapaapäivää ja kaikki vain tökkii, on vaikea olla positiivinen. 
Kuvia katsottaessa näyttää kieltämättä paljon idyllisemmältä, vaikka kireä ilme kertookin mielentilasta. On myös hyvä muistaa, että kuvat eivät aina kerro kaikkea. Vaikka se olisi ollut mahdollista, olisi tuntunut tekopyhältä runoilla ihanasta päivästä, kun siltä ei kerran tuntunut.

Näinä hetkinä harmittaa kenties eniten se, että on hetkellisesti menettänyt seikkailunhalun sen sijaan, että kasvattaa harminaiheista suurempia kuin ne ansaitsevat olla. Toivottavasti aurinko nousee huomenna parempaan päivään ja itsekeskeinen maailmantuska saavuttaa laantumispisteensä.

Kuvia katsoessa huomaan nimittäin, että päivässä oli monia ilonaiheita. Siinä yksi hyvä syy miksi mörököllipäivänäkin kannattaa valokuvata, erityisesti, jos sattuu olemaan kaunis mekko päällä.

Mekko second hand
Laukku LUMI

Misorella

4 kommenttia :

 1. Moikka! Samoissa ollaan menty tänään: http://blingblingparru.blogspot.fi/2014/07/paskapaivashitty-day.html

  Parempaa huomista!

  Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinnekin! Kyllä ne syvät vedet välillä laantuvat pakostakin ja asettuvat uomiinsa. ;)

   Poista
 2. Kaunis mekko, osaatko sm edes olka mörökölli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mekko oli kiva kirppislöytö. Mikäli kysytään toiselta puoliskoltani, saatan käydä välillä mörön morsiamesta. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.