Lauttasaaren kesäparatiisi

21. heinäkuuta 2014Miten voikaan vapaapäivä tehdä ihmislapsen onnelliseksi! Aamu-uninen sai nukkua pitkään, köllötellä hellivässä kasvohoidossa, kierrellä kauppoja ja viettää omaa aikaa. Illalla seuraan liittyivät rakkaat ja Larun rannat näyttivät kesästä nauttijoille parasta antiaan.
Maanantain mahtavin juttu oli kaiken muun ihanan ja rentouttavan ohella kahlaaminen luodolle lämpimässä vedessä. Samalla tuli saatua kunnon akupunktiohieronta jalkapohjille. Loppu ilta menikin avojaloin niin rantakallioilla kuin kauppareissulla.

Naureskelin itsekseni, että mekko ja keijutatuoinnit eivät ainakaan lievittäneet vaikutelmaa paljasjalkaisesta hippitytöstä. Varpaiden tunnustellessa erilaisia alustoja, sitä tunsi olevansa jotenkin erityisen yhtä luonnon kanssa, saavansa siitä voimaa. Ei hullumpi viikon aloitus!

Kivaa viikkoa sinullekin! :)

Misorella

2 kommenttia :

  1. Tutut paikat ja lapsuuteni maisemat. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kuvat veivät myös omiin muistoihin. Kauniissa merimaisemissa olet lapsuutesi viettänyt. Itsellekin tuli tunne, että tänne täytyy palata. Seuraavan kerran en kyllä tee sitä virhettä, että jätän bikinit kotiin. Sen verran hyvin näyttivät uimarit viihtyvän lämpimässä vedessä. ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.