Kotia etsimässä

17. heinäkuuta 2014Pienet punaiset mökit koristivat viikonlopun Suomi-Filmi maisemia luoden olemassaolollaan idyllisiä mielenmaisemia. Tiedättekö, taidan olla kuin muuttolinnut, sillä elämänmuutokset saavat minut pakkaamaan laukkuni syksyn tultua jo toisena vuonna peräkkäin.

Viime vuonna Suomen Chigaco vaihtui isoksi kyläksi ja sen myötä uudet käänteet ovat seuranneet tosiaan. Opiskelijaelämä, rakastuminen, opintojen keskeytys ja oman itsensä etsiminen työelämässä ovat viitoittaneet tapahtumarikasta vuotta.

Tällä kertaa ei vaihdu kuitenkaan kaupunki, vaan yhden sijasta muuttaa kaksi. Syksyn tullen aukeaa yksi uusi luku elämässä, joka tuntuu oikealta, luontevalta ja hyväksi arjessa koetulta. Ennen sitä pitäisi kuitenkin löytää se symbolinen punainen tupa, jota voi sanoa ja tuntea kodiksi.

Muuttolinnut liihottelevat kesän kokeillen siipiään mistä puusta tarjoutuisi paras asuinkolo. Pitäkää siis peukkuja, että löytyisi sellainen tukikohta, jossa seikkailut jatkuvat, mutta joka tarjoaa myös levähdyspaikan niiden lomassa. Sellainen mielenmaisema, jonne tullessaan tuntee tulleensa kotiin.Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.