Heureka

2. heinäkuuta 2014Koordinaatit olivat tiistai aamupäivänä selvillä, kun ryhmä rämä: neljä aikuista ja neljä lasta sukelsivat tieteen ja leikin saloihin Heurekaan. Omalla kohdallani viime vierailusta olikin jo kerennyt kulumaan muutama vuosi ja oli ilahduttavaa todeta, että keskuksesta löytyi myös Lasten Heureka. 

Nimestään huolimatta siellä viihtyivät myös aikuiset rakentamisen, liikkumisen ja pelaamisen parissa. Kummityttö vei kädestä pitäen kummitätiään tukka tuulispäänä läpi kokemusten ja oli kiva viettää nykyään niin harvinaista yhteisaikaa jännien juttujen äärellä. 
Nähtävää, koettavaa, kokeiltavaa ja testattavaa riittikin niin pienille kuin isoille erilaisten näyttelyiden parissa. Muistoksi vierailusta jäi niiden itsensä ohella myös ikioma Suomen Rahapajan kolikko, joka syntyi omasta paikan päällä otetusta profiilikuvasta.
Pääsin tiedeseikkailun ohessa ulkoiluttamaan myös uutta laukkurakkauttani. Niinhän se on, että LUMI hullaantumisen sytyttyä kerran se ei ihan helpolla sammu. Eksyin maanantaina LUMI:n liikkeeseen ja hankin pitkään haaveilemani laukun.

Pakko todeta, että tänä kesänä kotimaiseen laukkumerkkiin ihastuminen ja alennusmyynnit ovat olleet toisilleen kuin kaksi parasta ystävää. Huomasittekin varmaan, että tämä musta kaunotar istuu kanssani tyytyväisenä kahvipöydän ääressä, joka voisi olla suoraan kuin Hullun Hatuntekijän kutsuilta.

Päivä Heurekassa oli mitä hauskin ja kenties päällimmäisenä mieleen jäikin, että hetkellisesti sitä tunsi olevansa kuin Misorella Ihmemaassa.
Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.