C-vitamiinikosteussuihke kesäihon piristäjänä

8. heinäkuuta 2014Helteisten päivien vaikutukset, väsymys tai muuten vaan nuutunut yleisolemus ovat asioita joihin kaipaisi joskus pikaista apua. Varsinkin silloin, kun pitäisi näyttää virkistyneeltä pitkän päivän jälkeen tai miksei sen aikanakin. 

Olen löytänyt ensiavun Nimuen virkistävästä C-vitamiinisuihkeesta*. Minulla ei ole paljoakaan vertailukohtaa vastaavanlaisista tuotteista, mutta tämä jättää kosteuden tunnun iholle ja lisäksi selkeästi rauhoittaa sitä.
Suihke myös raikastaa ja heleyttää jättämättä kuitenkaan tahmaista tai kalvomaista tuntua iholle. Tuote toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että sumutetta suihkutetaan kasvoille silmien ollessa suljettuina.

Ylimääräinen kosteus haihtuu iholta hetkessä ja jäljelle jää hyvän olon tunne. C-vitamiini kosteuttaja lupaa myös suojaa UVA-säteilyn haittavaikutuksiin. On kuitenkin hyvä muistaa, että aurinkosuojavoiteen käyttöä ei voi korvata tällä kesäihon piristäjällä.

Nimue-tuotteet ovat jokapäiväisten kauneusrutiinieni kulmakiviä ja olin innoissani saadessani itselleni uuden tuotteen lahjaksi hoitolakäynnin yhteydessä. Myönnettäköön, että olen suhtautunut hieman skeptisesti vastaavanlaisiin tuotteisiin, mutta olin tästä varsin positiivisesti yllättynyt. Sumute on ollut tänä kesänä ahkerassa käytössä ja tuntunut ihanalta joka kerta. Kertokoon se omaa tarinaansa c-vitamiinikosteussuihkeen puolesta.

*Nimue-kosteussuihke saatu blogin kautta Kauneushoitola Disar Centeristä.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.