Blogin kuvitus sai uutta ilmettä

29. kesäkuuta 2014Kenties joku onkin jo huomannut, että blogin kuvitukseen on ilmestynyt uutta kuvitusta kesän mittaan. Toukokuun lopulla sään ollessa vielä kolea uhmasin keliä pukeutumalla kesämekkoon ja vetämällä hymyn naamalle kylmästä tuulesta riippumatta.

No, mikäli totta puhutaan nauru oli kyllä ihan luonnostaan herkässä kuvaajan ollessa iloinen ja rempseä. Uskon, että hyvä olo tarttuu puolin ja toisin.

Fiilis kuvauksissa oli nimittäin erittäin rento ja kenties juuri siitä syystä muistoksi jäi monen monta kivaa otosta, joissa on juuri sellainen tunnelma mitä tämä blogi edustaa. Sellainen, jossa katsotaan maailmaa pilke silmäkulmassa, otetaan arki seikkailuna ja ollaan sydämenkyllyydestä suvenlapsia.
On ollut jännä huomata blogin olemassaolon aikana miten entinen kameranlinssin edessä kauhistelijasta on tullut huomattavasti rennommin kuvaustilanteissa hengaaja. Osasta kuvasadon ilmeistä voi toki olla montaa mieltä, mutta onneksi kaikkien fotojen ei tarvitse nähdä päivänvaloa.

Eihän kukaan ole täydellinen! Sen sijaan keskitytään tällä kertaa siihen hyvään oloon, iloon ja kesäfiilistelyyn. Näitä kuvia katsoessa tulee mieleen kaksi asiaa, ensinnäkin tuota punaista mekkoa toivoisi pääsevän ulkoiluttamaan vielä tänä suvena hellelukemissa ja toisekseen sitä pitäisi muistaa hymyillä silloinkin, kun arjessa tuntuu olevan isoja harmaita alueita.


 

Tuntuu, että suupielet ylöspäin nostattava tunne on välillä kadoksissa, kun kiire ja vastoinkäymiset verottavat voimavaroja. Näitä kuvia katsoessa, tuli kuitenkin hyvä mieli ja tunne, että pitää muistaa hymyillä. Se, jos mikä on paras ase epäkohtia vastaan.

Sama pätee myös säähän, se on kuin tunnetilat, kaikkeen, et voi vaikuttaa, mutta oma asenne ratkaisee paljon miten ja mitä tänä kesänä kokee. Niin ja uskokaa tai älkää, muutama minuuttia parin tunnin kuvaussession jälkeen rupesi satamaan kaatamalla vettä ja pikkurillinpään kokoisia rakeita. Joskus ajoitus on vaan kohdillaan ja kaikki toimii yhteen.

Kiitos kuvista Jannalle! :)

Mekko H&M
Tekonahkatakki New Yorker
Kengät vanhat

Misorella

2 kommenttia :

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.