Kesäyön taikaa - sininen hetki ystävien kanssa

5. kesäkuuta 2014Eilisessä illassa minua odotti supersiskotiimi, joiden tapaamista odotin innolla ja myös haikeudella. Edellisestä yhteen kokoontumisesta oli vierähtänyt jo melkein liian pitkä tovi. Kesän ensimmäinen terassikäynti tuli korkattu samalla Teerenrannassa ja kilistettyä (lasissani tankkausjuomana appelsiinimehua) upeille naisille, alkaneelle kesälle ja ikääntymiselleni. 

Lämpö helli samalla, kun trio päivitti toisensa kuulumisten taustoihin, syvemmälle, mitä viestit tavoittavat. Auringon jättäessä jäähyväisiä keskiviikolle kiiruhdimme vilkuttamaan sille Ruoriniemen kärkeen. Pilvet mokomat kerkisivät kuitenkin mukaan suunnitelmaan ja omivat valopallon täysin itselleen halaillessaan sitä. 

Maailma muutti väriään sinisen ja violetin sävyihin, rantakivet kutsuivat lainehtivan veden äärelle istumaan ja jaetut tarinat tavoittivat kuulijansa. Pysähtynyt hetki, viipyvä kesäyö ja tunne siitä, että oli hyvä olla osana iltaa, joka nosti silmiin ilonkyyneleitä.
Sielujen sympatiaa, sitä tämä naiskolmikko on jakanut jo vuosia. Tärkeintä on ollut tieto, että nämä siskot uskovat sinuun ja hyväksyvät sinut siitä huolimatta, että elämässä sattuu ja tapahtuu. Vuosimittari pyöräytti tänä aamuna yhden uuden välilehden lisää ja kolmonen sai kaverikseen kakkosen.

Syntymäpäivien luonne muuttuu vanhetessa, samalla muuttuvat asiat, jotka ovat tärkeitä. Pienenä jännää ja iloa tuovia olivat vieraiden ohella saadut lahjat, nykyään merkittävämpää on se, kenen kanssa kyseisen päivän jakaa. Jos, joku tekee haikeaksi niin se, että aina ei tavoita kaikkia niitä joiden kanssa syntymäpäivän haluaisi jakaa sijainnin tai aikataulujen takia.

Mitä enemmän vuodenkiertoja näkee sitä kiireisemmältä elämänmeno tuntuu. Mieltä lämmittää kuitenkin se, että ystävät muistavat tällaisina hetkinä. Vaikka pikavisiitti synnyinkaupunkiin tavoittikin vain osan rakkaista, olette kaikki ihanat mielessä ja sydämessä. Sain muruilta pinkin tyttöjuoman, josta tehdyn drinksun nostan viikonloppuna itselleni ja antoisille kolmekymppisvuosille. Kippis!

P.S. Uudet sandaalit DinSko

Misorella

2 kommenttia :

  1. Onnea! Kivan illan olitkin valinnut synttäri-illaksi: mahtava lämmin keli ja kesä parhaimmillaan. Olin itsekin ihanassa kesäyössä; typykän kanssa kuuntelemassa Miaun keikkaa Henkassa. Vielä kerran onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle onnitteluista! Kesällä syntynyt ja kenties juuri siksi niin kesän lapsi henkeen ja vereen. :D Kuulostaa siltä, että sinullakin on ollut mainio ilta! Ihanaa (kesä)viikonloppua! <3

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.