CocoVi:n Supersnacksit - kiireisen päivän välipalapelastajat

3. kesäkuuta 2014Olen löytänyt herkkukvartetin, joka saa makuhermoni soimaan ja sukat pyörimään jalassa mielihyästä. Parasta on, että näitä voi nauttia vielä kaiken lisäksi hyvällä omatunnolla. Superfoodit ovatkin pelastaneet viimeisten kuukausien aikana minut pulasta useammin kuin kerran, kun on tarvittu jotain ensiapua nälkäiselle kiireen keskellä.

Mainittakoon vielä, että nämä ovat sellainen tuttavuus, jotka ovat ihan itsekseen eksyneet omaan ostoskoriini ruokakaupassa. Ne ovatkin ansainneet paikkansa siellä toistamiseen hyvän makunsa, herkullisen koostumuksen ja terveellisyytensä ansiosta. CocoVi:n Supersnackperheestä löytyy tällä hetkellä neljä herkullisen makuista patukkaa, jotka ovat säilöntä- ja lisäaineettomia.
 Appelsiini: taateli, cashew, rusina, raakakaakao, appelsiiniöljy
Suklaa: taateli, cashew, rusina, raakakaakao
Kookos: taateli, cashew, kookos
Cashew: taateli, cashew
Näihin herkkuihin ei ole lisätty ylimääräistä sokeria ja ne sisältävät vain puhdasta luonnon energiaa. Koostumus on ihanan pehmeä, notkea ja makukylläinen. Näitä syödessä ei tarvitse pelätä, että tahna tarttuisi kitalakeen kiinni tai koostumus olisi taikinamaisen jauhoista.

Yksi hyvä uutinen vielä lisää, nämä ovat kaiken lisäksi gluteenittomia ja laktoosittomia, joten sopivat monelle herkuteltavaksi tai välipalaksi. Kaikki makuyhdistelmät vievät kielen mennessään, mutta hartaan testikierroksen (tai muutaman) jälkeen on todettava, että ykkössuosikin paikan on vienyt ihanan raikas appelsiini.

Kokeilkaa pois, on varmasti hyvää luonnosta! :)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.