Sunnuntaibrunssi

10. kesäkuuta 2014


Viime viikko oli tapahtumarikas, täynnä iloa, arjen juhlaa, jaettuja hetkiä ja itsensä voittamista. Siinä muutama asia joiden kunniaksi nostimme serkun kanssa sunnuntaina samppanjalasit Lauttasaaren rannalla. Ulkotiloihin laajennettu olohuone muuttui piknikpaikaksi auringon lämmittäessä ja veden kimmeltäessä sen loistossa. 
Sunnuntaibrunssi rakkaassa seurassa oli mitä mainioin viikon päätös ja pidot vain paranivat, kun seuraamme liittyi yksi siamilaisten kolmosten edustajista. Päivän kääntyessä illaksi tuli myös todistettua, että pitsa toimitetaan ihan minne vaan.

Silloin, kun vähiten suunnittelee, voi päätyä hetkeen, josta ei ole kiire minnekään ja mistä ei vaihtaisi hetkeäkään pois. Samalla voi käydä niin, että auringonpalvonta voi kääntyä laskevan auringon ihailuun. Kiitos siis ystävistä ja kesästä, joka tarjosi hienot puitteet helluntaibrunssille.

Misorella

2 kommenttia :

 1. Näin on! Niin voimaannuttava päivä, että jaksaa mitä vain!😊
  Aina ei huomaa juhlia ja antaa arvoa pienille, tavallisille asioille. Ja kuitenkin, juuri ne saattavat olla niitä merkityksellisempiä. Kiitos seurastanne, oli ilo!
  t: Serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaita sanoja serkkuseni! Elämästä pitää ottaa ilo irti niin hyvin kuin pystyy. Onnelliseksi voi tulla yllättävän pienestä! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.