Arjen pienet (ruoka)ilot

12. kesäkuuta 2014



Yksinkertaista, kaunista, maistuvaa ja nätisti esille laitettua, sellainen on iltapala, joka saa aikaan hyvän mielen. Tänäkin iltana iloa toivat riisikakut, jotka saivat kruunukseen kermaisen pehmeää avokadoa ja jotka verhoiltiin italialaisella oliiviöljyllä, ripauksella valkopippuria ja suolaa.

Ei voi simppelimpää olla, mutta häntä heiluu joka kerta, kun nämä herkut osuvat kohdalle. Kenties tämä ei ole ihan joka illan täydentäjä, mutta ainakin se on vaivaton tapa nauttia hyvistä rasvoista silloin tällöin. Herkkuhetken ohella ruokakin maistuu jotenkin paremmalta, kun malttaa nähdä vähän vaivaa sen tarjoilussa. Sillä niinhän se on, että arjen estetiikasta syntyy se hyvä arki. :)



Misorella

2 kommenttia :

  1. Mansikat ja avokado yhdessä, niin kaunista. Samoja asioita myös mun ruokavaliossani.

    VastaaPoista
  2. Terveellisiä ja kaiken lisäksi kauniita herkkuja! Näillä paranee päivä kuin päivä. :)

    VastaaPoista