Sunnuntain löytö - Kukka ja Sisustus Neilikka

11. toukokuuta 2014Löysin tämänpäiväisen Lahti vierailun yhteydessä ihastuttavan kukka- ja sisustuskaupan aivan keskustan ytimestä. Kukka ja Sisustus Neilikka - ilon ja inspiraation lähde - kuten he itse kiteyttävät hurmaavan kaupan annin, tarjoili juuri sitä mitä lupasi. En malttanut olla ottamasta muutamaa kuvaa, jotta voin laittaa hyvän kiertämään.

Sunnuntain kukat oli tällä kertaa osoitettu äidille ja paketinavaus puuhissa oli mukana myös vanha tuttu assistentti, jolle kaikenlaiset narut ovat totaalisen kissamaisen sekoamisen paikka. Lumoutumisen viimeinen sinetti olivat myynnissä olevat käsin tehdyt suklaat, joita saattoi tarttua myös allekirjoittaneen mukaan tähdittämään lahjansaajan kahvihetkeä. 

Jotain kertoo sekin, että vaikka olin hankkinut etukäteen muistamisia päivän sankarittarelle, en vain yksinkertaisesti päässyt kaupan houkuttelevasta ulko- ja sisätilojen esille laitosta ohitse. No, jos myönnetään, kävelin ohi, mutta oli ihan pakko palata nurkan takaa takaisin ihastelemaan ja ihastumaan, sen verran liike veti puoleensa. ;) 

Eikä pidä unohtaa visuaalisen puolen ohella toista tärkeää hyvän mielen aiheuttajaa, sillä palvelu oli ensiluokkaista, mukavaa ja erittäin ystävällistä. Piipahtakaa tekin katsomaan ja tutustumaan, mutta varoitan, mukaan voi tarttua vaikka mitä jännittävää kotiin tai lahjaksi. :)
Misorella

2 kommenttia :

  1. Olen aivan ihastunut kyseiseen kauppaan. Laatua, tunnelmaa ja hyvää palvelua. Rakastan erikoisia kukkia ja kauniita sävyjä ja Neilikasta niitä löytyy. Neilikan kukkakurssikin koettu ja voin täydestä sydämestä suositella muillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelma oli kyllä kohdillaan ja katse eksyi jatkuvasti uusiin ihanuuksiin. Kukkakurssi on ollut varmasti hauska ja opettavainen. Kiva, että järjestävät sellaisia asiakkaiden iloksi. Kauniit kukat piristävät arkena kummasti, myös kotia. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.