Kynsitarroilla huoliteltu ilme kynsille

27. toukokuuta 2014Kesä antaa virikkeitä pukeutumiseen, mutta se saa katseen kääntymään myös omiin kynsiin ja niiden kuntoon. Tekee mieli leikitellä erivärisillä lakoilla ja sipaista sävyä myös varpaiden iloksi. Kynsilakkojen ohella toinen kestosuosikkini ovat erilaiset kynsitarrat, jotka ovat pelastaneet useammin kuin kerran elämää nähneet sapelit juhlakuntoon.

Tällä kertaa taiteilin hennon roosan kynsilakan kaveriksi säihkyvän hopeisen ranskalaisen "lakkauksen". No, taiteilu on ehkä turhan ylitsevuotava ilmaus, sillä tarrojen käyttö on melkein liian helppoa lopputuloksen yllättävän hienon ulkonäön huomioiden.

Nämä yksilöt nimittäin irtosivat vaivatta pinseteillä alustastaan ja asettuivat nätisti sinne minne kuuluikin. Päälle laitoin vielä värittömän kerroksen kiillon lisäämiseksi ja tietysti pitämään kauneudet paikoillaan.

Huoltoyhdistelmä kesti omissa kynsissäni hyvänä yhdellä päällyslakkalisäyksellä neljä päivää, jos olisin lisännyt väritöntä useamman kerran, olisivat nämä olleet varmasti ilonani pidemmän aikaa. Koska nämä ihanuudet eivät ole hinnalla pilattu, ajattelin ilahduttaa itseäni merkin tarravalikoimalla toisenkin kerran.

Kynsitarrat H&M 1,95 €.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.