Kesä ja LUMI sulassa sovussa

19. toukokuuta 2014Tein viime viikonlopun Fashion Stock Salessa ilahduttavan hankinnan, kun läppärini sai arvoisensa kaverin Lumi Accessoriesin myyntipöydästä. Mietin, että kone kulkee usein mukanani, joten miksei sitä voisi samalla tehdä tyylillä. Superedullinen löytö osoittautui vielä uniikiksi kappaleeksi, sillä kyseistä läppärilaukkua ei ole tullut tässä sävyssä laisinkaan kauppoihin myyntiin.

Kaksinkertainen ilo hyvästä ja vielä kaiken lisäksi tarpeellisesta ostoksesta. New Yorkissa vuonna 2000 perustetun Lumi Accessories brändin ja ajattomien laadukkaiden nahkalaukkujen takaa löytyy suunnittelijaduo Sanna Kantola ja Bruno Beaugrand. Merkin mallistot koostuvat pääasiassa laukuista, mutta valikoimasta löytyy myös kukkaroita, rahapusseja ja vöitä. LUMI:a myydään yli 25 maassa ja toiminnan pääkallopaikkana toimii Helsinki, josta löytyy myös kaksi myyntiliikettä.

Hellelukemat aloittivat eilen nousunsa ja aurinko lämmitti ihanasti vielä vapaapäivän iltanakin. Parasta sunnuntaissa oli, kun sai nukkua myöhään, syödä kiireettä aamiaisen ja juosta päivällä pitkän rauhallisen juoksulenkin. Ihanaa oli myös istua vielä loppuillasta ympärillä hellivän lämmön syleilyssä ja vain nauttia olemisesta ulkotiloissa.

Kesä, kuinka paljon olen sinua kaivannutkaan! Toivottavasti tällaisista suvipäivistä saa nauttia seuraavina viikkoina usein. Viimein käyttöön päässyt kaunis LUMI:ni sai seurakseen pastellisia sävyjä, liehuvia hioja ja tummansinistä. Voi, kuinka iloitsin siitä, että paljaisiin jalkoihin sai sujauttaa sandaalit.

Jotenkin tuntuu, että herään toukokuun lopulla eloon ja innostun pukeutumisesta kesäkuukausina erilailla, kuin muina vuodenaikoina. Olkoot siis seuraavat kuukaudet suotuisia mekoille, hameille ja hurmaaville asusteille.

Vaikka uudelle kesäkassillani onkin tietty käyttötarkoitus, voi sitä mielestäni silloin tällöin hyödyntää kaupunkikäyntien asusteena. Myönnettäköön, että jään silti haaveilemaan omasta isokokoisesta LUMI:sta, joka palvelisi paremmin erityisesti arkilaukkuna.
 


Misorella

2 kommenttia :

 1. Hello!
  I followed your blog on bloglovin. Can you follow my blog there?
  Have a great day!

  http://www.bloglovin.com/blog/3947784

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! You have a nice blog! Have a good weekend! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.