Pienistä, hyvän fiiliksen, paloista muodostunut vapaapäivä

17. huhtikuuta 2014Tiedättekö tunteen, kun elämä hymyilee ilman mitään sen erikoisempaa syytä? Kevätaurinko lämmittää, valo tanssii verannan koriste-esineissä ja Pelargoniat valmistelevat uutta kukoistuskauttaan. Hymyilyttää.

Vaatetukseen eksyy pelkän mustan sijasta punaista, ihan huomaamatta. Ajatuksia samoilla linjoilla. Leivontaa, joka ei mennyt ihan niin kuin Strömssössä, herkkua, joka vie silti kielen. Näistä oli tehty eilinen, pienistä paloista, joista syntyi yksi suuri tunne.
P.S. Espanjalaisen mantelikakun reseptin löydät täältä
Niin ja kiitos ystävälle, kun lahjoitit punaiset farkut uuteen kotiin. :)

Hyviä pääsiäisen pyhiä! :) 

Misorella

2 kommenttia :

  1. Joo mä tiedän tunteen. Kerran kysyin mun mieheltä jotain tyyliin, että "tuleeko sulle koskaan sellaista tunnetta, kun sä katsot jotain hyvin pientä asiaa, että sä ikään kuin pakahdut". Vastaus oli, että EI. Mä siinä sitten mietin, että siinä varmaan on se naisen ja miehen ero ;) Hyvää pääsiäistä sulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 :D Kenties kaikilla on ne omat jutut, mitkä vie mennessään, niin naisilla kuin miehillä. ;) Joskus pienetkin jutut voi olla isoja. Kaikkein parasta on kyllä kieltämättä, kun se tunne vie kahta ihmistä samoilla aallonpituuksilla. Kivaa loman jatkoa! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.