Kevään iloja: valaistuvat illat ja keittiön vihreät tankoparsakaunottaret

11. huhtikuuta 2014



Kevään klassikkoklisee, valoisat alkuillat, lämmittää kummasti kesää kohti toiveikkaasti vaeltavan sielunmaailmaa. Sininen mielikuva pelastaa jopa sateisen perjantain ja antaa viitteitä tulevista illoista, joita valonlapsi palvoo koko pienellä sydämellään. Toiselle sijalle pääsevät kulinaristiset nautinnot, kun keittiössä on muutamaan otteeseen vieraillut raikkaan vihreät tankoparsat varsin hyvässä lisukeseurassa.

Vihreiltä kaunottarilta katkotaan pesun jälkeen kovettuneet päät pois ja kietaistaan raitapaita päälle. Herkuttelijoilla lähti homma ihan lapasesta, kun pekonin syliin eksyi vielä Mustaleima-juustoviipale makua antamaan. Näille kaunottarille näytetään 250 asteista uunia 10-15 minuuttia joko vuokaan tai pellille pedattuna. Ihan perusohjeella mennään, mutta on oikein oiva lisuke illalliselle ja kaiken lisäksi syntisen hyvää!



Kevätterkuin,
Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti